0
Evropske lige

FOTO: FSS

MALER ZA DEFANZIVCA NAPOLIJA: Povredio se Nemanja Maksimović

Objavljeno: 09.03.20 u 16:27

Mediji na „čizmi“ predviđaju pauzu od oko mesec dana.

Fudbaler Napolija i srpski reprezentativac Nikola Maksimović doživeo je povredu mišića, zbog koje će morati na bolovanje.

Od momenta kada je na klupu tima sa „San Paola“ seo Đenaro Gatuzo, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je učvrstio svoje mesto u startnih 11, pa je ova povreda došla u nepovoljnom trenutku, kako po klub, koji već kuburi sa defanzivcima, tako i za Maksimovića.

Pred Srbinom su danas dodatni lekarski pregledi, posle kojih bi trebalo da bude poznato koliko će dugo biti van terena, a skoro je izvesno da neće konkurisati za mesto u timu u revanš utakmici sa Barselonom na „Nou Kampu“. Ukoliko se ispostavni kao tačna prognoza italijanskuih medija, koji predviđaju pauzu od nekoliko sedmica, Maksimović će propustiti i polufinalni duel baraža za plasman na Evropskom prvenstvo, koji „orlovi“ 26. marta igraju sa Norveškom u Oslu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter