5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SAMO JOŠ MALO: Ostaje da Ben i Zvezda utanače ‘sitnice’ oko novog ugovora

Objavljeno: 08.03.20 u 10:10

Sledi sastanak jednog od najboljih igrača ekipe sa direktorom Zvezdanom Terzićem i konačno krunisanje potpisom.

Mnogo puta je El Fardu Ben za malo više od dve godine uverio svojim učinkom da je i u budućnosti potreban timu Crvene zvezde, a pogotovo kada se u septembru umešao prst sudbine i nije otisao u Emirate.

Pre nekoliko meseci su počeli pregovori oko produžetka ugovora do juna 2022. godine i sve je trebalo da se okonča završnim činom posle derbija, kako smo i najavili.

Ipak, sve je prolongirano zbog obaveza na drugim poljima rukovodstva i kako saznaje HotSport nema prepreka već Ben i generalni direktor Zvezdan Terzić treba da utanače još ‘sitnice’.

Navijači su postali nestrpljivi i uveliko žele da napadač ostane u crveno-belom dresu, a juče je u Šapcu sa dva gola i asistencijom ponovo izdominirao.

Dobija Ben veću platu, realne bonuse i trener Dejan Stanković je odlučan da on bude vođa posle odlaska Marka Marina, što pokazuje na terenu.

Na kraju i statistika učinka Bena dosta otkriva: 17 utakmica – 12 golova i četiri asistencije.

0
0

5 Komentara

  1. Što te boli istina?! Ben je dao gol glavom sam između tri panja za fudbal iz Mačvine odbrane i to ponovo iz peterca! Ovo je bruka i za igrače Mačve i za trenera Aničića! Ben se tokom utakmice nije video na terenu. On sa loptom apsolutno ništa ne zna, osim da je odloži do prvog saigrača! To dobro znaju strani klubovi i zato ga niko ne traži! Ali, zato su tu ljubitelji lika i dela falš “kapitalca” Bena koji uživaju u njegovim odlaganjima lopte najbližem saigraču! Napred sa Benom u Evropu, da nam se ljudi smeju!

    0
    0
    Odgovori
  2. “…i trener Dejan Stanković je odlučan da on (Ben) bude vođa posle odlaska Marka Marina, što pokazuje na terenu”. Ova izjava Stankovića je paradigma stanja u klubu! Potpuno odsustvo realnosti, jer statistika je neumoljiva. Kako jedan stranac koji se nalazi u 34-oj godini života, uz to je neborben znači nema duel igru i sa skokom na nivou punjene paprike i tehnički veoma inferioran, može da bude vođa igračima Zvezde na terenu! Vođa igračim Zvezde može da bude samo igrač koji je Srbin, onaj koji zna u duši, šta je to Zvezda! Ovaj Ben samo odrađuje ugovor, a u Zvezdi je samo zbog toga jer ga niko živi ne trazi iz inostranstva. Za dve godine koliko je u Zvezdi, Ben nikada nije napravio jedan jedini prodor sa driblingom! On samo radi najjednostavnije stvari na terenu, tj., dodaje loptu najbližem saigraču i ništa više. Golove postiže uglavnom iz penala i u situaciji kada ostane potpuno sam u petercu!

    0
    0
    Odgovori
      • Ovim lakiranim bubašvabama koje vode Zvezdu kao i tebi je najmanji problem kako će Zvezda izgledati na terenu, da li kao stara probušena kanta ili kao klub koji je postavljen na savremenim osnovama! E, pa, Zvezda nije postavljena na savremenim osnovama, jer da je postavljena ni jedan igrač koji je bio standardan, iz one sramne ere Milojevića, danas ne bi bio u timu Zvezde kod Stankovića! Osim naših sporaća tu su i svi limitirani “kapitalci” koji spadaju u poznatu kategoriju “pišljivi bob”. Svima je trebalo dati odrešene ruke na početku priprema, a umesto njih je trebalo pružiti šansu barem petorici-šestorici mladih igrača Zvezde a ostale brze i deficitarne igrače popuniti iz Super lige! To nije urađeno na vreme i umesto da se jedan takav tim priprema za jesenje kvalifikacije za Evropu, Stanković forsira Milojevićeve falš pulene i pored 11 bodova prednosti. Nažalost, sa ovakvim igračima i ovakvom politikom od Evrope nema ništa! Opet će nam se Evropa smejati!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter