0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUPERLIGA: Zvezda rutinski slavila u Šapcu, Ben vodio crveno-bele do pobede!

Objavljeno: 07.03.20 u 17:48

Fudbaleri Crvene zvezde su u 25. kolu Superlige gostovali Mačvi u Šapcu. Crveno-beli su rutinski dobili meč sa 3:0.
Gosti su meč rešili već u prvom poluvremenu sa dva gola Bena i jednim Babića. Nakon čega je usledio pad ritma. Mačva nije imala snage da se suprotstavi Zvezdi, te domaćin nije imao šut u okvir gola, a Zvezda je odlučila da snagu sačuva za naredne izazove. Na kraju 3:0. 

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je od početka meča uspostavila kontrolu nad igrom u Šapcu. Gavrić je u 4. minutu gurnuo loptu Benu, ali je intervenisala odbrana domaćina. Dva minuta kasnije imao je Milan Pavkov veliku priliku. Čist zicer skinuo mu je golman domaćina Mladen Živković. Probio je Gobeljić, centrirao ka visokom napadaču, Pavkov je loše reagovao. Crvena zvezda je do vođstva došla u 19. minutu. Ben je postigao 12. gol u sezoni nakon prekida. Odlično je šutirao, Živković je ostao ukopan u mestu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ponovo je reprezentativac Komora bio na visini zadatka u 31. minutu. Proigrao ga je Tomane a napadač zvezde još jednom je odlično reagovao za svoj 13. gol u sezoni. Šest minuta kasnije Ben je izveo prekid sa leve strane. Babić je bio precizan. Prekid je odlično izveo Ben, a defanzivac je bio najviši u skoku. Do kraja poluvremena spao je ritam igre, te se sa 3:0 otišlo na poluvreme.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pavkov je imao priliku u 50. minutu duela, ali je lopta otišla preko gola. Usledio je sporiji ritam u drugom poluvremenu, te je i šansi bilo manje. Na radost gostujućih navijača na teren se nakon duge pauze vratio Branko Jovičić koji je van terena od jula 2019. godine kada je u kvalifikacijama za LŠ zaradio ozbiljnu povredu. Veliku priliku imao je Ben u 63. minutu, ali je njegov udarac završio preko gola. Zukanović je imao jednu od retkih prilika za domaćina  u 88. minutu, ali je njegov udarac završio pored gola. 

FOTO: FK Crvena zvezda

SUPERLIGA SRBIJE, 25. KOLO

MAČVA – CRVENA ZVEZDA 0:3
(Ben 19 i 31, Babić 37)

Mačva: Živković – Pejović, Jovanović, Ristivojević, Tošić – Ivić, Ilić (od 46. Mihajlović) – Dukić (od 64. Zukanović), Adamović, Milinković (od 71. Obrovac) – Gigić.

Crvena zvezda: Borjan – Pankov, Degenek, Babić – Gobeljić, Petrović, Nikolić (od 58. Jovičić), Gavrić (od 71. Simić) – Ben – Pavkov, Tomane (od 77. Garsija).

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter