1
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Najbitnija su tri boda, neću da komentarišem penal!

Objavljeno: 07.03.20 u 23:26

Partizan je ‘lomio’ Radnički iz Niša i slomio ga sa ‘bele tačke’ u završnici meča (1:0)

Nakon meča pred medije je izašao Savo Milošević koji je govorio o utakmici.

U najkraćem, najbitnija su tri boda. Moram isto da kažem i da sam zadovoljan karakterom ekipe, svih 90 minuta bez obzira što igra nije bila takva da zadovoljava sve. Imali smo probelem bez Sejduba Sume, bez Bibrasa Natha, bez Lazara Pavlovića, bez kreativaca, koje smo morali da nadoknadimo na drugi način i uspeli smo u tome. Nismo danas imali veliki broj šansi, ali nismo ni protivniku dozvolili praktično nijednu priliku za gol. Ove utakmice su po nas jako teške psihološki, ali smo danas uspeli da izdržimo pritisak i pobedimo. Mislim da je zasluženo – ocenio je Milošević.

SUPERLIGA: Partizan slavio ‘minimalcem’ protiv Radničkog i vratio se na drugo mesto!

Šef struke Partizana Savo Milošević nije želeo da komentariše da li je bio penal za njegov tim.

– Znate da ne komentarišem te stvari, pozitivno ili negativno, apsolutno – istakao je Milošević.

Strelac gola Đorđe Ivanović ušao je sa klupe, a kada je bilo najvažnije preuzeo je odgovornost i doneo je pobedu Partizanu.

SADA JE JASNIJE: Lazar Pavlović je iz ovog razloga preskočio meč sa Radničkim

Apsolutno. Nameštalo se tako na početku prolećnog dela da nije bilo mesta za njega u 18. Mi smo licencirali 22 igrača i apsolutno računamo na sve. Protokol nalaže da možemo da prijavimo 18, ali to nije značilo da nismo računali na njega kada je ostajao van protokola. Đole je više puta pokazao da može da donese prevagu na ovakvim utakmicama. On dobro radi i jeste primer drugim igračima, bez obzira na to što nije bio u kombinaciji ranije uvek dođe do izražaja njegov pošten odnos prema timu – zaključio je Savo Milošević.

ANKETA: Da li je bio penal za Partizan procenite sami? (VIDEO)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter