13
Domaći fudbal

ANKETA: Da li je bio penal za Partizan procenite sami? (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.20 u 22:33

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički rezultatom 1:0.

Crno-beli su imali terensku inicijativu u drugom poluvremenu, obletali su oko gola Radničkog, ali su do prednosti došli tek u 85. minutu meča. Golom  Đorđa Ivanovića sa ‘bele tačke’

Posle duge lopte u šesnaesterac Aleksandar Todorovski je nagazio Slobodana Uroševica, mada je pre toga izbacio loptu daleko u aut.

Procenite sami da li je bio Partizan ili ne?

 

Da li je bio penal za Partizan

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

13 Komentara

  1. OVO JE ZA CRVENI A O CISTOTI PENALA SMESNO JE I DEBATOVATI.OVO SU MORALI DA DOSUDE U ZVEkZDINOJ LIGI CAK!

    0
    0
    Odgovori
      • Da lopte nije bilo, ne bi bilo ni duela, jer bi kretnja oba igrača bila totalno drugačija. To je glupo razmišljanje! Kod penala je osim kontakta, koji je evidentat, ključna stvar KO JE KONTAKT IZAZVAO! To se često zaboravlja, a u konkretnom slučaju, vrlo je diskutabilno, jer su obojica krenuli na loptu. Realno, svirao ga je, a i da ga nije svirao ne bi mu se moglo zameriti. Ono što sam siguran, na drugoj strani terena pri istom rezultatu i u 85. minutu ga ne bi svirao!

        0
        0
        Odgovori
        • Da li bo isto svirao na drugoj strani, ne znam….kako se sudi u srbiji, moguce da ne bi.
          Ali vi to sve gledate kroz navijacki obojene naocale, a pravila fudbalske igre su jasna.
          Ovo je start djonom na nogu igraca.
          Ne samo da je faul, nego se sudi i zuti karton.
          A faul u 16 je penal, toliko valda znate i vi zvezdasi (mada se za vas sudi i na vecim udaljenostima)
          Apsolutno nema veze gde se lopta nalazi, pravci kretanja i druge stvari. To da je bila borba za loptu je jos i olaksavajuca stvar….jer da ga je tako nagazio a da nije ni bilo u borbi ga loptu, bio bi direktan crveni.

          0
          0
  2. Cist penal! Cigoshi, da li vidite da ga je nacepio ,mogao mu je polomiti zglob, najmanje i pokidati ligamente zgloba. Sreca te se nije podizao brzo u vazduh,inace…!
    Cist penal i da je u vasu korist svirao ovako, onda bi videli cist penal.Treba fer procenjivati a ne osvetnicki biti uvek protiv svog rivala. Ja to ne radim nikad.
    Inace, uzasno losa utakmica, Partizan je u velikoj krizi igre! Rezultati su mu i dobri kako lose igra!

    0
    0
    Odgovori
  3. Apsolutno je nebitno, prvenstvo je već gotovo. Posle TSC-a sam poslao komentar da će ovakvih gluposti u korist Partizana biti do kraja prvenstva, samo da bi se dao legitimitet svemu što je suđeno za zvezdu kada se stvarala ova razlika u bodovima. Cirkus se nastavlja, veoma sam blizu da više ne gledam ovakvu ligu. Ako nam već pomažu, zašto nisu dosuditi penal u derbiju kada je Gobeljića lopta pogodila u ruku?

    0
    0
    Odgovori
    • Mozda zato sto em je bilo van 16m, em zato sto se tako nesto ne moze okarakterisati kao penal. Partizan bi bez ovih sudijskih kradja imao 20 bodova manje od Zvezde, a ti ovakvim glupostima dajes potpuni legitimitet najnesposobnijoj upravi partizana u njegovoj istoriji. Samo tako nastavite!

      0
      0
      Odgovori
    • A da vi strucnjqci prvo procitage clanak 12, pravila fudbalske igre!?
      U stvari, ne morate se truditi…..i onako u AVAVj ligi ne vrede ista pravila za sve….ali kada bi vredila, za stajanje protivniku na nogu se sudi faul, a s obzirom d aje bio u 16m….
      Cisti zvezdanajsterac

      0
      0
      Odgovori
  4. Nema govora o penalu! Igrač izbio loptu i nakon intervencije je slučajno nagazio protivnika. Verovatno je trebao da interveniše i onda elegantno,na prstima,uz piruetu da završi kretanje i još da se pokloni sudiji. Ko god se bavio fudbalom,gade mu se ovakve stvari. Fudbal je muška igra,a pretvoren je u balet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter