3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKI PROBLEM ZVEZDE: Stanković se nada buđenju golgetera u Šapcu!

Objavljeno: 06.03.20 u 10:45

Tri špica za 360.6 minuta nisu postigla pogodak, a najbolji strelac je El Fardu Ben koji je pogodio protiv Vojvodine i Inđije ovog proleća.

Dve pobede i dva remija nisu smanjila bodovnu zalihu Crvene zvezde koja korača prema trećoj uzastopnoj tituli, ali efikasnist napadača je izgleda problem broj jedan tima Dejana Stankovića. Na četiri meča za 360 minuta igre Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Aleksa Vukanović nisu se upisali u strelce, a Portugalac Tomane posle oporavka od povrede nije se našao u protokolu. Traži se rešenje i ponovo na sceni bi trebalo sutra protiv Mačve da bude Milan Pavkov, koji je derbi presedeo na klupi kao zamena protiv Mačve za povređenog Boaćija.

Crveno-bele kao najbolji strelac ekipe predvodi El Fardu Ben koji je na 16 mečeva u Superligi postigao 11 pogodaka, a dva u drugom delu protiv Vojvodine i Inđije. Krilo će sutra zauzeti svoju poziciju i ostaje da Dejan Stanković „nađe“ zamenu za povređenog Milana Rodića i očekije se da kao levi bek nastupi Milan Gajić, što bi za njega bili prvi minuti ovog proleća.

0
0

3 Komentara

  1. Veliki problem Zvezde sa golgeterima je nastao zbog užasno lose kadrovske politike koju vodi Zvezda, jer za ovu sezonu nije uspela da pronađe jednog jedinog napadača a prodala je bez ikakvog razloga Joveljića! Mladi napadači Zvezde nisu dobili šansu, a dovodili su razne Kanjase, Žandere, Tomane, La Pare, Boaćija rezervistu iz Kine i ostale bakrače! U Zvezdinom menadžmentu nema stručnih ljudi, tamo sede samo poslušnici režima AV (to im je najveća preporuka) i zato nam je sve tako napredno u Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori
  2. VELIKI PROBLEM ZVEZDE: “Stanković se nada buđenju golgetera u Šapcu”! Kojih golgetera?! Valjda Stanković u kategoriju “golgeter” ne svrstava sporog 33-godišnjeg Bena ili Tomanea, za kojega je veliki mag Milojević, na konferenciji za novinare prilikom potpisivanja ugovora, izjavio da je Tomane ono što Zvezdi treba za Evropu i da ga je čekao pune dve godine! Milojević je bio poznat po lupanju, pa su svojevremeno na osnovu njegovih skautskih sposobnosti dovedeni i Žandar i La Para! Kakvi diletanti vode ovu današnju Zvezdu, to je tema za onu kultnu rubriku “Verovali ili ne” u nekadašnjem “Politikinom Zabavniku”! Na Pavkova ne možemo računati, jer je momak totalno klonuo duhom od raznih šikaniranaj i omalovažavanja od strane lakiranih bubašvaba koje vode Zvezdu, a sada je tim putem nastavio i Stanković! Kako od Pavkova koji je gurnut na marginu, odnosno u četvrtu kategoriju napadača u rotaciji, očekivati da bude pun samopouzdanja i da postiže golove?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zašto je kriza u Zvezdi na vidiku?! Zato, što u timu i dalje igraju spori igrači iz ere Milojevića, koje Stanković nije smeo da odstrani iz tima. jer ima nalog od lakiranih bubašvaba koje vode Zvezdu, da oni moraju igrati kako bi ih kao prodali! Kome će Zvezda prodati ove polovnjake koji nigde ne mogu naći angažman?! Stalno ponavljam da je grupna faza LŠ bilo pravo merilo za ocenu vrednosti Zvezdinih igrača! Svi su oni na čelu sa sjajnim “kapitalcima” svrstani u kategoriju “pišljivi bob”! I zato je najveća smejurija kada negde piše da će u Šapcu igrati taj čuveni “kapitalac” Ben, koji nikad do sdada nije napravio prodor kao krilo u svojoj karijeri, a navodno igra na poziciji desnog krila! Sve je postavljeno na pogrešnim osnovama! Ben se sutra protiv Mačve neće videti, odnosno videće se isto kao i protiv Partizana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter