0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

TADIĆ: Da smo prošli Totenhem, Liverpul ne bi imao šanse u finalu! Mesi ili Ronaldo…?

Objavljeno: 06.03.20 u 16:40

U intervjuu datom portalu ‘Insajdsport‘ Dušan Tadić govorio je o mnogim temama. Tadić ističe da bi najradije iz sećanja izbrisao meč protiv Totenhema.

Kapiten Ajaksa i srpski internacionalac Dušan Tadić ističe da bi njegov tim u finalu pobedio Liverpul.

Dao bih sve da mogu da obrišem taj meč iz sećanja. Bez obzira na sve ne mogu da ga izbacim iz glave. Još tražim odgovor na pitanje kako je moguće da smo ispali u polufinalu. Koliko god se trudio. Da je Ajaks uzeo ono što mu pripada protiv Totenhema, pobedili bismo Liverpul u finalu – rekao je Tadić.

Potom se osvrnuo na finalni meč u kome su igrali Liverpul i Totenhem.

Bez dileme, to je bilo jedno od najgorih finala u istoriji. Ajaks sigurno ne bi igrao toliko loše kao Totenhem. Bio bi više inspirisan protiv Liverpula. Igrači Ajaksa imaju više samopouzdanja, ‘redsi’ ne bi imali dovoljno adekvatnu odbranu za nas – rekao je Dušan Tadić.

Upitan je da odgovori – Mesi ili Ronaldo?

– Stvari ovako stoje: Mesi je najbolji u fudbalskom pogledu, dok je Kristijano Ronaldo pravi lider – diplomatski je odgovorio Tadić.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter