4
Domaći fudbal

MILORAD VUČELIĆ: Nije pošteno da mi plaćamo Zvezdi ispade navijača!

Objavljeno: 06.03.20 u 11:25

Prvi čovek Partizana govorio je za ‘Sportski žurnal’ o odnosima sa Crvenom zvezdom, a dotakao se i fakture koju je navodno ‘večiti rival’ poslao u Humsku zbog lomljenja i paljenja stolica.

Po prvim informacijama uništeno je više od hiljadu stolica, što je oko 100 hiljada evra. Predsednik Partizana Milorad Vučelić smatra da nije pošteno da crno-beli plaćaju štetu koju su napravili navijači.

– Naravno da nije pošteno. Međutim, ljude bi, pre svega, trebalo da zabrine: 28 minuta se igralo aktivno?! Za to nisu krivi igrači, atmosfera… Previše se značaja daje nus događajima, na margini, ne obraća se pažnja na centralno – rekao je Milorad Vučelić.

On je takođe dodao da u Humsku nije stigla nikakva faktura, kao i da je glupo odgovarati na pitanja zbog čega uprava crno-belih ne dolazi na stadion ‘Rajko Mitić’.

0
0

4 Komentara

  1. Vec je neko rekao sto sam i ja mislio gde ima u svetu da klub ima deset frakcija nazovi navijaca sve to u isti obor pa neka rade sta hoce

    0
    0
    Odgovori
  2. Vrlo prosto, onda imate samo 1 tribinu obezbedjenu a ne 3 a ne da Zvezda gubi hiljade prihoda jer mora da pravi po sektor razmaka izmedju 5 frakcija

    0
    0
    Odgovori
  3. A hajde ti nama onda reci ko,inace,placa ispade gostujucih navijaca na utakmicama u Evropi?Lijepo se onda ogradite od navijaca,nemojte trebovati ulaznice od domacina za njih i onda ovako pricaj.Najbolje da sruse stadion i da niko ne odgovara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter