0
Domaći fudbal

MILIJAŠ UMESTO STANKOVIĆA: Motivacija je dovoljna kada se obuče dres Zvezde! Imperativ je pobeda, imamo malih problema…

Objavljeno: 06.03.20 u 17:03

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 16 časova gostovati Mačvi u Šapcu u okviru 25. kola Superlige.

Pred sam meč na redovnoj konferenciji za medije je umesto Dejana Stankovića izašao pomoćni trener Nenad Milijaš. Nekadašnji kapiten Zvezde govorio je o narednom protivniku.

DRAGAN ANIČIĆ: Kada Zvezda dolazi u Šabac svi uživaju, samo mene boli glava!

– Posle derbija i nerešenog rezultata kod kuće protiv Partizana (0:0), gostujemo Mačvi, gde do sada nismo lako dolazili do pobede. Sigurni smo da neće biti laka ni ova utakmica. Mačva jeste trenutno na poslednjoj poziciji, ali sigurno da i oni imaju neke svoje ciljeve koje će pokušati da ostvare jer se bore za opstanak. Imperativ je pobeda i daćemo maksimum za trijumf. Ne znamo u kakvom je stanju teren, čuli smo da nije savršen, to će nam predstavljati problem, ali opet znamo šta je Crvena zvezda i mi idemo na pobedu kakvi god bili uslovi – najavio je Milijaš.

Zvezda će u Šabac igrati bez Ričmonda Boaćija i Milana Rodića. Dok Sekua Sanogo još uvek nije dobio priliku da obuče dres Zvezde od dolaska u januaru.

– Imamo još nekih malih problema, videćemo danas na treningu ko će biti u postavi, a svi će videti sutra kako ćemo izgledati na terenu – rekao je Milijaš.

Mačva je u prošlosti znala da namuči Crvenu zvezdu.

Već smo odigrali slične mečeve sa Mačvom. Ne toliko davno su imali istog trenera kao i sada, ispali smo iz kupa u Šapcu, dosta neočekivano. Svesni smo težine i nećemo lagano ući u utakmicu. Jeste teren isti i nama i njima, ne tražim alibi, takvo je vreme u ovo doba godine. Znamo način na koji treba da uđemo u meč, pokušaćemo da ispravimo neke greške iz meča sa Inđijom, a sa druge strane očekujemo sličan meč kao protiv Inđije – ističe Milijaš.

FIFA ‘POLUDELA’: Testira pet novih pravila, jedno je izvođenje slobodnog udarca samom sebi! (ANKETA)

Nakon duže pauze zbog povrede Branko Jovičić je ponovo u konkurenciji za sastav.

Branko je sa nama, bio je na klupi na poslednjim utakmicama. Sigurno je da njegov odnos na treningu i u svaličionici pomaže igračima, posebno na terenu. Ekipa oko njega postaje agresivnija, on to donosi svojim ponašanjem, a ja mu želim da što pre počne meč i vrati se na teren – ističe nekadašnji fudbaler Zvezde.

KORONAVIRUS: Još jedan košarkaški meč u Beogradu!

Mačva ovaj meč dočekuje kao ‘fenjeraš’ dok je Zvezda na 11 poena u odnosu na Partizan koji je na drugoj poziciji. Milijaš smatra da je igračima potrebna dodatna motivacija.

Iz svog primera, moram da kažem da je motivacija dovoljna kada se obuče dres Crvene zvezde. Ne volim da pričam o motivaciji igračima koji dođu u naš klub, jer su grb i dres dovoljan motiv. Takođe, Stanković pokazuje svojim odnosom kako treba da se ophode prema tome. Bitno je da ulazimo u utakmice koncentrisano od prvog minuta i da odigramo na rezultat. To ćemo pokušati i u Šapcu i verujem u uspeh – zaključio je Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter