Prvi čovek Partizana nije ostao imun na dešavanja na 162. ‘večitom’ derbiju.

Milorad Vučelić je razgovarao sa novinarima na stadionu u Humskoj, prilikom proslave 93. rođendana Marka Valoka, i nije hteo da traži opravdanje za lošu igru, ali jeste se dotakao sudijskog kriterijuma Lazara Lukića.


– Mislim da je presudan deo utakmice bio početnih 15 minuta kada su naši vodeći igrači u navali dobili prilične batine koje nisu sankcionisane. Nije to kritika suđenja, nego osnovna činjenica. Mislim da je to zaustavilo Partizan, drugog opravdanja nemam, mi smo pružili slabu utakmicu – izjavio je Vučelić, a preneo ‘Telegraf’.

Zatim je upitan oko nedolaska rukovodioca crno-belih na derbi na stadionu Rajko Mitić.

– Ako ne pamtite da smo bili zatvoreni u jedan boks jedanput, da su iza nas bili navijači i vređali nas i pljuvali, vređali nam majku i vređali nas najgore na svetu. Prolazili smo kroz toplog zeca dok smo išli iz svlačionice, da smo čekali jedanput po 10 minuta da ih puste da izađu, da ih policija sprovede, i ako se setite balona s penisom, jasno je da je uvek neka neprijatnost – pričao je prvi čovek Partizana, pa nastavio:

– Zašto bismo prebacivali pažnju na sebe i davali priliku za razne huliganske i druge vrste ispada, zašto bismo se izlagali tome, čudi me da vi novinari uopšte postavljate to pitanje, kao da ste pali s neba. Zašto bih ja skretao pažnju na sebe i bio izložen tome da me neko ošamari i pljune, da neko sedi iza mene i viče i psuje majku Partizanu ili meni, to se dešavalo – poručio je Vučelić.