0
Evropske lige

SKANDAL: Erik Dajer uleteo na tribinu da se obračuna sa navijačima, razlog je…

Objavljeno: 05.03.20 u 12:55

Norič je izbacio Totenhem posle boleg izvođenja penala iz FA kupa, a meč je obeležilo utrčavanje veziste ‘pevaca’ na tribine.

Naime, Erika Dajera vređali su navijači Totenhema, a on je posle meča odlučio da ode na tribine i obračuna se sa njima. U prvi mah nije bilo poznato zbog čega je engleski reprezentativac tako reagova, ali je trener Totenhema Žoze Murinjo pojasnio.

– Mislim da je Dajer uradio nešto što mi kao profesionalci ne smemo, ali i da bi u tim okolnostima bi svako od nas to uradio. Neko je vređao nejga i njegovu porodicu, u ovom slučaju njegovog mlađeg brata, a to je nešto što mi kao profesionalci ne smemo da uradimo – rekao je Murinjo.

On je nastavio u istom ritmu.

– Ali, ponvavljam, verovano bi svako od nas uradio isto. Takođe ponavljam, mi smo profesionalci i to ne smemo, ali ponovo ponavljam da stajem uz igrača i da ga potpuno razumem – zaključio je Žoze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter