1
Domaći fudbal

SEJDUBA SUMA U SUZAMA: Otkazale kočnice, poginulo osam fudbalera – velika tragedija pogodila i Partizanovog Gvinejca! (FOTO)

Objavljeno: 05.03.20 u 23:58

Fudbaler Partizana nije skrivao tugu zbog nemilog događaja iz domovine.

U Gvineji se dogodila velika tragedija. Autobus sa fudbalerima tamošnjeg drugoligaša, Gvinejske Zvezde, nije bio ispravan, otkazale su mu kočnice i u sudaru je poginulo osam osoba.

Iz tamošnjeg ministarstva saopšteno je da se nesreća dogodila u Timbuu, dok je ekipa putovala u Kankan na meč prvog kola novog prvenstva.

Ukupno je bilo 19 putnika i svi su zadobili povrede, a pored osam preminulih osoba, još devetoro je prošlo sa teškim telesnim povredama.

VUČELIĆ O DERBIJU: Dobili smo batine koje nisu sankcionisane!

Ovim povodom oglasio se i Sejduba Suma, Partizanov Gvinejac koji je veoma potrešen ovim događajem i to je iskazao na Instagramu.

Objavio je poruku molitve i reči saučešća za svojim sunarodnicima.

– S bolom u srcu sam čuo za ovu tragediju i nesreću moje drage braće. Moje iskreno saučešće ljudima iz Zvezdane akademije Gvineje. Počivajte u miru moji prvaci. Molim se za bolje zdravlje preživelih – napisao je Suma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seydouba Soumah ⚽️⚽️⚽️ B❤S 🇬🇳 (@seydoubasoumah) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter