Trener Partizana i nekoliko prvotimaca bili su gosti na svečanom prijemu u Požarevcu.

Crno-bela ekspedicija boravila je u Požarevcu, gde su pored šefa stručnog štaba Sava Miloševića, prisutni bili i igrači Nemanja Miletić i Aleksandar Lutovac, kao i članovi UO FK Partizan prof. dr Zoran Rajić i Dragan Trailović.


– Popularizacija navijača Partizana i sve što je fudbalski klub uradio u prethodnih godinu dana čine jedan ogroman posao. Videli ste da smo imali 22.000 klinaca protiv AZ Alkmara i mislim da su to mogla da urade još dva, tri kluba u svetu.

– Kada su teška vremena, istorijski, tada se rađaju pravi ljudi. Samo u teškim momentima i teškim situacijama može da se iskristališe pravi kvalitet i prave vrednosti. Partizan prolazi kroz velika iskušenja, kao klub, poslednjih četiri, pet godina – istakao je Milošević na ovom prijemu.

Zatim je nastavio:

– Poslednjih godinu dana smo pokazali da možemo protiv dosta stvari i da možemo da budemo jači od dosta stvari. Ja vas uverevam da je sve ovo što smo uradili samo jedan mali deo i dobra baza i osnova za ono što ja lično verujem može da bude ekipa i klub Partizan –
rekao je šef stručnog štaba Partizana.