1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKO JE HS NAJAVIO: Napadač Zvezde na pauzi od mesec dana!

Objavljeno: 05.03.20 u 11:30

Dve nedelje sledi potpuno mirovanje uz terapije, a onda lagani treninzi, a sledi otkaz za selekciju Gane.

Napustio je derbi Ričmond Boaći zbog nove povrede zadnje lože, a posle snimanja poznata je dužina „bolovanja“. Kako je HotSport najavio u ponedeljk, napadač iz Gane neće moći na teren mesec dana i ponovo će da bude u ekipi početkom aprila. Zbog ove povrede golgeter šampiona Srbije mora da otkaže i poziv u reprezentaciju Gane, koji je dobio za meč sa Sudanom 27. marta u okviru kvalifikacija za Kup Afrike.

Boaći je obnovio povredu lože kao i na meču sa Čukaričkim. Urađeni su pregledi i konstatovana je reptura mišića, a za početak igrač dve nedelje mora da miruje uz terapije. Posle sledi kontrola i lagani individualni treninzi do povratka u pravi ritam – reki su iz kluba za HotSport.

Činilo se da su pehovi zaobišli Boaćija koji je pripreme na Kipru i Turskoj odradio bez dana pauze, ali do daljeg trener Dejan Stanković u izboru napadača ima Milana Pavkova, Aleksu Vukanovića i Portugalca Tomanea. Crveno-beli pohod na treću uzastopnu titulu nastavljaju u subotu u Šapcu gde se od 16 časova sastaju sa Mačvom.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ma, o kojem Boaćiju pričate?! Mi smo žrtve mitoloških predubeđenja o maestralnim partijama Boaćija, jer nismo imali kritičku distancu! Bili smo pod uticajem medijskih spinova, što je jedan od najgorih oblika razaranja uma! Ako pogledamo realno, mirne glave, videćemo da Boaći još nikada za dve i po godine od kada je u Zvezdi, nije napravio prodor i predriblovao igrača! On samo odlaže lopte do najbližih saigrača (često puta neuspešno), što znači da radi samo najjednostavnije stvari na terenu. Golove postiže uglavnom iz penala ili iz peterca kada ga niko ne pokriva! Treba još napomenuti da je Boaći vrlo spor, da nema ni duel ni skok igru! Da li on treba da zauzima mesto perspektivnom Burmazu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter