2
Fudbal

BURA U HRVATSKOJ: Navijači odbili dres igrača srpskog porekla – odgovor je bio uz psovku!

Objavljeno: 05.03.20 u 19:35

Skandal potresa hrvatsku sportsku javnost.

Veliko slavlje igrača i navijača zagrebačkog Dinama posle trijumfa nad ljutim rivalom Hajdukom iz Splita pretvorilo se u skandal koji je podigao veliku prašinu u hrvatskoj javnosti.

Naime, posle pobede na Poljudu od 2:0 igrači su otišli do najvernijih pristalica i na poziv kapitena Ademija su im bacili dresove.

Navijači su sve dresove prihvatili, osim jednog – Slovenca Petra Stojanovića, koji ima srpsko poreklo.

Cela situacija razbesnela je i samog Stojanovića, ali i njegove saigrače. Između ostalih i defanzivca Emira Dilavera.

– Da Hajduk pobedi na Maksimiru, svi njegovi igrači bi uživali sa svojim navijačima. Možda bi na putu za Split još popili koje zajedno. A mi? Mi možemo samo da budemo tužni, jer pojedini navijači vređaju naše saigrače kad im daju dres. Svaka čast. Ne osećam se kao pobednik kad moj saigrač sedi tužan posle utakmice. Neće dres, je*e ti mater, svaka čast – napisao je Dilaver na Instagramu.

0
0

2 Komentara

  1. U impresumu ArenaSport su poznati jugo-nostalgičari! Sve komunjara do komunjare! Oni žele da se dodvore narodima i narodnostima iz bivše SFRJ. Šlihtaju se, ulizuju se! Oni brane ono što je neodbranjivo, sa skojevskim elanom i entuzijazmom! Mi koji živimo u Srbiji i Republici Srpskoj želimo što više hrvatskog “nogometa”, jer mi smo kao ludi bez njega! Naročito su interesantne utakmice Istre iz Pule, Intera iz Zaprešića, Hrvatskog Dragovoljca iz Zagreba i ostalih bakrača! Pogotovo je interesantno za nas Srbe, kada se na utakmicama jave navijači sa poznatim pokličima “Za dom” i “Srbe na vrbe”! Alal kačamak ovima iz ArenaSport!

    0
    0
    Odgovori
  2. Molim TV ARENASPORT, da i dalje prenose utakmice hrvatskog prvenstva u nogometu, jer one mnogo interesuju nas Srbe! Takođe želim da pitam te ortodoksne komunjare koji vode TV ARENASPORT, te ljubitelje lika i dela druga Tita, zašto su tako nisko pali da prenose hrvatski fudbal, kada se TV ARENASPORT ne gleda u Hrvatskoj?! Još jedno pitanje za ove klonirane boljševike iz TV ARENASPORT, šta mislite da li neka hrvatska TV kuća prenosi srpski fudbal?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter