Fudbalski klub Crvena zvezda je proglašen za najbolji kolektiv Sportskog društva Crvena zvezda u 2019. godini.

U tradicionalnom izboru na svečanosti povodom rođendana kluba, nagradu je primio generalni direktor Zvezdan Terzić, a uručio predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić.


– Poštovani zvezdaši, danas je rođendan svih nas. Danas je dan kada je pre 75 godina rođena Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima, klub koji je simbol ovog naroda, klub koji se voli svim srcem. Svi mi koji radimo u Crvenoj zvezdi ponosni smo na svetlu tradiciju i uspehe ovog kluba, ali smo svesni odgovornosti koji nam je nametnula ta tradicija. Posebno sam srećan što su nam uspesi fudbalskog kluba obeležili ovu jubilarnu 75 godinu, Liga šampiona drugu godinu zarednom ostaće upisana zlatnim slovima u istoriji našeg kluba – rekao je Zvezdan Terzić i nastavio:

– Isto tako ponosan sam na uspehe svih naših sportista, posebno džudista, koji su takođe zaslužili ovo priznanje. Crvena zvezda jeste stub i oslonac Sportskog društva, tako treba da ostane i ostaće. Pomogli smo u skladu sa našim mogućnostima mnogim našim klubovima i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu. Nama ostaje da radimo vredno da usrećavamo crveno-belu porodicu, zahvaljujem vam se još jednom na ovom priznanju i svima nama želim da Zvezda bude srećna, uspešna i večna – zaključio je Terzić u govoru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on