0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOVA PORUKA SA KOSOVA: Ne damo svetinje!

Objavljeno: 04.03.20 u 09:55

Nakon prisustva izuzetno uspešnoj svečanoj akademiji u Kosovskoj Mitrovici, na kojoj su uručene članske karte klubovima prijatelja i navijača FK Partizan, delegacija crno-belog kluba nastavila je i u drugom danu boravka na Kosovu i Metohiji sa svojim aktivnostima.

Tako su prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan i Milorad Nikolić, zamenik generalnog direktora, nastavili posetu Metohiji i obišli srpske svetinje Pećku Patrijaršiju i manastir Visoke Dečane.

Tom prilikom su se zadržali u dužem i srdačnom razgovoru sa starešinom ovog bisera srpske i svetske kulturne baštine, igumanom Savom Janjićem, sa kojim su razgovarali o položaju Srba na Kosmetu i istakli zajednički stav da se svetinje uvek i svuda moraju čuvati i braniti.

Ostatak delegacije, članovi UO FK Partizan, prof. dr Zoran Rajić i Dragan Trailović, obišli su Novi Pazar i Rašku gde su ugovorili uspostavljanje novih klubova navijača Partizana.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter