Bez zamerki nije prošao ni najiskusniji, kapiten Vladimir Stojković.

Iako se od njih očekivalo možda i najviše u poslednjih nekoliko ‘večitih’ derbija, fudbaleri Partizana pokazali su najmanje u 162. duelu protiv Crvene zvezde.


Prošlo je tri dana, igrači su imali pauzu, a po povratku u pun trenažni proces, šef struke Savo Milošević nije ih štedeo u govoru koji je bio izrazito kritički.

DŽENTLMENSKI: Partizan spremio lepo iznenađenje za dame povodom Dana žena

Iako Partizan nije izgubio (0:0) i nije primio gol u trećem vezanom okršaju sa najvećim rivalom, ‘Telegraf’ prenosi da ih je Milošević dobro ‘izribao’, najpre uz zamerku da nisu smeli da ulaze u raspravu sa sudijom Lazarom Lukićem.

Partizan nije dobio prepoznatljivu tečnost u igru, jer je na terenu bilo svega 28 minuta efektivne igre, uz čak 43 dosuđena prekršaja i nekoliko prekida zbog bakljade.

Druga zamerka, odnosno, zadatak koji igrači nisu ispoštovali bilo je da nikako ne uđu u ritam Crvene zvezde, što su crno-beli učinili.

Igrali su dugim loptama, umesto prepoznatljivo po zemlji i krilima, koja za celu utakmicu nisu dobila nijednu upotrebljivu loptu u prostor.

PARTIZANOVA PORUKA SA KOSOVA: Ne damo svetinje!

Kritikovan je i Vladimir Stojković, koji je čak u završnici odugovlačio i štedeo vreme, iako je Partizan taj kome je pobeda bila preko potrebna zbog bodovnog zaostatka na tabeli – minus 11.

Već u subotu, 7. marta, videćemo da li je ovaj razgovor Miloševića sa fudbalerima doprineo da se trgnu i zaigraju kao što su u finišu prošle sezone i, recimo, jesenas u Ligi Evrope i prvom ‘večitom’ derbiju.