2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

‘DVA ZADATKA STE IMALI, NIJEDAN NISTE ISPUNILI!’: Milošević vrlo ljut na igrače Partizana, kritike dobio i Stojković!

Objavljeno: 04.03.20 u 15:55

Bez zamerki nije prošao ni najiskusniji, kapiten Vladimir Stojković.

Iako se od njih očekivalo možda i najviše u poslednjih nekoliko ‘večitih’ derbija, fudbaleri Partizana pokazali su najmanje u 162. duelu protiv Crvene zvezde.

Prošlo je tri dana, igrači su imali pauzu, a po povratku u pun trenažni proces, šef struke Savo Milošević nije ih štedeo u govoru koji je bio izrazito kritički.

DŽENTLMENSKI: Partizan spremio lepo iznenađenje za dame povodom Dana žena

Iako Partizan nije izgubio (0:0) i nije primio gol u trećem vezanom okršaju sa najvećim rivalom, ‘Telegraf’ prenosi da ih je Milošević dobro ‘izribao’, najpre uz zamerku da nisu smeli da ulaze u raspravu sa sudijom Lazarom Lukićem.

Partizan nije dobio prepoznatljivu tečnost u igru, jer je na terenu bilo svega 28 minuta efektivne igre, uz čak 43 dosuđena prekršaja i nekoliko prekida zbog bakljade.

Druga zamerka, odnosno, zadatak koji igrači nisu ispoštovali bilo je da nikako ne uđu u ritam Crvene zvezde, što su crno-beli učinili.

Igrali su dugim loptama, umesto prepoznatljivo po zemlji i krilima, koja za celu utakmicu nisu dobila nijednu upotrebljivu loptu u prostor.

PARTIZANOVA PORUKA SA KOSOVA: Ne damo svetinje!

Kritikovan je i Vladimir Stojković, koji je čak u završnici odugovlačio i štedeo vreme, iako je Partizan taj kome je pobeda bila preko potrebna zbog bodovnog zaostatka na tabeli – minus 11.

Već u subotu, 7. marta, videćemo da li je ovaj razgovor Miloševića sa fudbalerima doprineo da se trgnu i zaigraju kao što su u finišu prošle sezone i, recimo, jesenas u Ligi Evrope i prvom ‘večitom’ derbiju.

0
0

2 Komentara

  1. Stojkovic vec godinama unistava igru i pre svega ritam igre svojim odugovlacenjem.Sigurno bar 5 minuta ciste igre ukrade svojim ritualima a nemamo rezultat.Treba sa njim porazgovarati na tu temu ili zbogom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter