4
Domaći fudbal

DANCI UBEDLJIVI: Mitjiland slavio za četvrtfinale i pokvario Zvezdi slavlje

Objavljeno: 04.03.20 u 17:55

Nisu uspeli omladinci Crvene zvezde da za 75. rođendan kluba naprave još jedan podvig i savladaju danski Mitjiland.

Podsetimo se, Crvena zvezda je u osmini finala posle penal lutrije bila bolja od moldavskog Šerifa, a Midtjiland je prošao ekipu Lila, takođe posle jedanaesteraca.

Imala je početkom meča Zvezda inicijativu na meču, ali bez konkretnih prilika ka golu Danaca. Tek u 17. minutu Burmaz je oprobao udarac, ali je Torsen bio dobro postavljen.

Jensen je u 39. minutu pokušao da ugrozi Katića, njegov udarac je prošao kraj stative domaćeg sastava. Tri minuta kasnije Lukić je napravio prekršaj u šesnaestercu, a Faruđa Kan pokazuje penal za Mitjiland. Madsen je bio siguran izvođač najstrože kazne. Rezultatom 1:0 otišlo se na poluvreme.

Najraspoloženiji u Zvezdi bio je Burmaz koji je u 56. minutu pokušao sa levog boka, njegov udarac je izblokiran, a iz kornera nisu domaći ugrozili gol Danaca. Oliver Serensen Jensen je povisio na 2:0 nakon proigravanja Simsira.

Isti igrač je još jednom zatresao mrežu u 74. minutu meča. Katić je bio nemoćan da išta uradi. Nije se u nastavku zvezda predavala Babić je imao odličnu priliku u 83. minutu, ali se isprečila stativa. Na kraju 0:3.

Stadion: FK Voždovac.

Gledalaca: 2291.

Sudija: Faruđa Kan (Malta).

Strelci: Madsen u 43. minutu (iz jedanaesterca) i Sorensen u 66. i 74. minutu.

Crvena zvezda: Katić, Mitrović, Blagojević, Matić, Lukić, Savić, Babić, Novaković (od 67. Miletić), Burmaz (od 84. Lazetić), Piplica (od 46. Njamculović), Radulović (od 77. Bačanin).

Rezerve: Guteša, Pešović, Pisar, Miletić, Bačanin, Njamculović, Lazetić.

Midtjiland: Torsen, Jensen, Anker, O. Sorensen, Hansen (od 90. Hejzelberg), Simsir (od 84. Fraulo), N. Madsen, Andersen (od 90. H. Sorensen), Enuadika, Lind (od 77. Lund), Martis.

Rezerve: S. Madsen, Lund, Kristensen, Fraulo, H. Sorensen, Hejzelberg, Bilitaj.

Žuti kartoni: Lukić (Crvena zvezda), Anker (Midtjiland)

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

4 Komentara

  1. Za ovu sramotu i brukanje Zvezde protiv nepoznatog danskog tima, treba da snose posledice lakirane bubašvabe Terzić i Mrkela, koji su za trenera postavili izvesnog Đorđevića, totalnog dibidusa za fudbal! Ovo je stvarno bruka za Zvezdu epskih razmera, jer nas je pobedio tim koji je u Danskoj (zemlji sira i mleka) u “Nedelji otvorenog srca”, pobedio u takmičenju poznatom kao “Muža magaraca”! Ali, ispali smo magarci mi navijači Zvezde, koji smo gledali potpuno nepripremljen tim Zvezde i u psihološkom i u taktičkom smislu! Ovog trenera osloboditi balasta bavljenja trenerskim poslom, jer to prevazilazi njegove limitirane mogućnosti! Premestiti ga u ekipu koja vodi brigu o stanju zelenog tepiha na Marakani!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahaha, ovo nije moglo da se namesti a??? Bum štrc tras tres. NULA. Toliko o poznatoj školi fudbala, red je preći sa crveno bele boje u dreseve na štrafte sa brojevima. Cccccc

    0
    0
    Odgovori
  3. BRAVOL DANCI LEP POKLON STE DALI TALIBANIMA ZA RODJENDAN. VECERAS SVI UZ INSTITUCIJU ZA DOMACI TEREN SVE DO TROFEJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter