0
Domaći fudbal

FOTO: fkspartakzlatiborvoda.com

NOVA BURA U SUPERLIGI – SPARTAK: Ponovo je sudija direktno uticao na rezultat (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.20 u 18:12

Spartak iz Subotice remizirao je u 24. kolu Linglong Superlige Srbije protiv Javora u Ivanjici rezultatom 2:2.

Gosti su potom besno reagovali na odluke Bojana Nikolića, čelnici Spartaka tvrde da je lično uticao na rezultat ovog meča.

Saopštenjem za javnost oglasili su se danas, a mi vam ga prenosimo u celosti.

Još jednom je Spartak Ždrepčeva krv uskraćen da bolju igru kruniše pobedom i to zbog pogrešnih odluka glavnog sudije meča Bojana Nikolića.

Ovo je već drugi put u četiri kola da je FK Spartak Ždrepčeva krv oštećen i da je sudija direktno uticao na rezultat.

U utakmici 21. kola protiv ekipe FK Radnički Niš pri rezultatu od 1:0 u 35. minutu sudija Lazar Lukić nije svirao očigledan prekršaj u šesnaestercu nad Nemanjom Nikolićem i direktan crveni karton.

U 24. kolu protiv ekipe FK Javor iz Ivanjice pri vodstvu od 2:1 sudija Bojan Nikolić u 57. minutu nije svirao očigledan kazneni udarac nad Tufegdžićem.

Karakteristično je da su obe situacije pri vođstvu Spartaka, gde bi realizacija kaznenih udaraca značajno uticalo na krajnji rezultat. Obe utakmice završene su nerešeno gde je Spartak ostao oštećen za četiri boda – stoji u saopštenju Spartaka koji je u prilog tvrdnji objavio i snimak spornih trenutaka sa ovog susreta.

FOTO/ Video: FK Spartak 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter