5
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

JOVIĆ NAPUSTIO ŠPANIJU: Nakon izostanka sa ‘El klasika’ napadač se vratio Beograd!

Objavljeno: 03.03.20 u 16:48

Da nešto ne štima na odnosima Real – Jović šuška se već nekoliko nedelja. Sada je ispisana nova stranica ove knjige.

Luka Jović nije bio u rosteru za meč protiv Barselone, njegov tim slavio je sa 2:0, a da još gore bude za Jovića fudbaler koji ga je menjao Marijano je oduševio navijače. On je u igru ušao u 91. minutu, a minut kasnije već se upisao u strelce za konačnih 2:0.

 

Umesto da trenira kako bi se vratio u tim Luka Jović provodi vreme u Beogradu, njegova devojka Sofija Milošević je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je napadač ‘kraljevskog kluba trenutno u domovini.

Spekuliše se da će Jović ovog leta gotovo sigurno da napusti Real, a ovakvi postupci dodatno podgrevaju te insinuacije.

FOTO: Printskrin 

0
0

5 Komentara

  1. E ova kurava,parazit, će mu sjebati fudbalsku karijeru . Njegov sam veliki obožavalac i zaista mi je žao da ne uspije u Realu . Ne mogu da verujem da , iako je mlad , može biti sa ovom „kaskaderkom“, preletačicom . , kada zna da su mnogi njegovi prijatelji bili s njom. Pa cela mu se Srbija i region smeju. Teraj to Luka od sebe, jer voli samo tvoje pare, i posveti se fudbalu. Dok nije kasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. dobio 60 miliona evra a kupio obican barbery duks sa novim logom, koji sam i ja kupio u trznom centru u xzy sa platom od 400e, i sta ce ti 60 miliona evra sirotinjo kad je sve bezvredno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter