4
Domaći fudbal

PROVOKACIJA ALBANACA: Zvaćemo Partizan u Prištinu!

Objavljeno: 02.03.20 u 15:00

Lažna država Kosovo bacila je novu provokaciju ka Beogradu, a sada je upotrebljeno ime Partizana.

Naime, sportski direktor Fljamuntarija Arbnor Morina istakao je da će u Prištini biti organizovan turnir u slavu preminulog predsednika tamošnjeg Fudbalskog saveza Fadilja Vokrija. On je za radio ‘KIM’ istakao da bi na turniru igrali svi timovi u kojima je nekada nastupao Fadilj Vokri. Između njih i Partizan.

– Postoji inicijativa da se organizuje memorijalni turnir, povodom godišnjice njegove smrti, na koji bi bili pozvani, pored beogradskog Partizana i Priština, Fenerbahče i Nim iz Francuske, klubovi u kojima je jedan od najpoznatijih kosovskih i jugoslovenskih fudbalera igrao – rekao je Morina.

Morina je govorio i o pozivu takozvane države Kosovo mladom fudbaleru Iliji Iviću.

– – Ivić nije od juče. Momak je došao još u naše pionire, prešao u kadetsku ekipu i ponovo nastavio sa svojim drugovima. Mi smo kod njega videli određeni talenat i potpisali smo ugovor, želimo da investiramo u Iliju i u neke njegove drugove sa kojima već pravimo nove ugovore. U međuvremenu su treneri reprezentacije uvideli kod njega talenat i videli su da on može da igra za reprezentaciju, pa je dobio poziv da bude u selekciji do 19 godina. Nije mogao u prvom trenutku da se odazove tom pozivu, jer smo tada bili na pripremama u Turskoj, ali poziv će biti ponovljen – istakao je Morina.

FOTO: FK Partizan

0
0

4 Komentara

  1. Ja sam albanac, cesto sam putovao Prizren -Beograd… sva derbija velike cetvorke bio sam na jugu… i kada nije bio u Partizanu Vokrri … cemu provokacija ?Vokri je voleo uvek Partizan … da se pitao Vokri nikada rata ne bi bilo… Pozdrav svim starim grobarima … to su bili pravi navijaci …

    0
    0
    Odgovori
  2. Provokacija
    Partizan treba da igra taj turnir u svakom slucaju .
    Vokri je mnogo zaduzio Partizan borimo se za nas grob,dres pokazao ljudskost i postenje,mein licno ulepsao detinstvo golovima jednostavno VOLEO SAM VOKRIJA .
    IGRAO SA POLOMLJENI REBROM FINALE KUPA DAO GOL I PENAL NAD NJIM.
    Kasnije ni jednu ruznu rec nije uputio drzavi Srbijii.
    Provokacija samo za nase banana novinare i banana drzave.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije to nikakva provokacija i Partizan treba da ide na turnir zbog Vokrija. A te politicke zavrzlame ne treba da se mesaju u sport.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter