0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN U KOSOVSKOJ MITROVICI: Profesor Vuletić primio statuu kneza Lazara (FOTO)

Objavljeno: 02.03.20 u 19:35

Igrači Bojan Ostojić i Uroš Vitas sa članovima UO Partizana Zoran Rajićem i Draganom Trailovićem bili su u poseti navijačima u Kosovskoj Mitrovici. U delegaciji su bili i potpredsednik kluba Vladimir Vuletić, kao i generalni sekretar Milorad Nikolić.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica – Aleksandar Spirić u svom kabinetu primio je Upravu FK Partizan i igrače istoimenog kluba koji su želeli da se upoznaju sa sportskim aktivnostima Kosovske Mitrovice. U neformalnom razgovoru, obećana je, u neko dogledno vreme i utakmica između FK ‘Partizan’ i ovdašnjih fudbalskih klubova, koja bi imala humanitarni karakter, a na inicijativu predsednika Fudbalskog Saveza Kosova i Metohije – Igora Uljarevića, prenosi se na sajtu grada.

–  Obzirom da na teritoriji Kosovske Mitrovice egzistiraju 24 fudbalska kluba, koje opština finansira kroz Ustanovu za sport, omladinu i specijalizovane usluge, počastvovani smo dolaskom ovih ljudi, jer nam poseta bilo koga iz Beograda mnogo znači. Njome se učvršćuje ionako jaka veza između Kosmeta i Republike Srbije. Dolazak igrača bilo fudbalskih, bilo košarkaških klubova za našu decu predstavlja motiv da nastave da se bave sportom a možda nekad i postanu poznati kao što su ovi momci, koji su sa nama danas – izjavio je Spirić.

Prof. dr. Vladimir Vuletić je dobio statuu kneza Lazara koju je primio u ime kluba i tom prilikom je izjavio da je Partizan klub koji gaji ljubav prema ovom narodu, prema iskri srpstva, koja se u Kosovskoj Mitrovici baštini

– Koliko je knez Lazar Srbija, toliko je Trepča Srbija, toliko je Partizan Srbija – poručio je Vuletić.

FOTO: FK Partizan
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter