0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

BLJESAK: Bivši fudbaler Crvene zvezde nosio Monpelje do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.20 u 10:56

Bivši igrač Crvene zvezde se vraća u reprezentativnu formu, a nova uloga bila je pun pogodak trenera francuskog prvoligaša.

Nikada potencijal Mihaila Ristića nije bio sporan, već mu je trebala ekipa u kojoj će moći da se dokaže i izbor, a Monpelje je pun pogodak. Ponovo je bivši igrač Crvene zvezde i Krasnodara imao „ključ“ u rukama za pobedu nad Strazburom (3:0), a asistencija kod drugog gola donela je u nastavku prednost za miran finiš utakmice i overu „trojke“. Srbin polako ulazi u reprezentativnu formu, a mediji iz Francuske hvale Ristića i za prikazano dobio je za tamošnje standarde visoku ocenu ‘sedam’. Izgleda da nova uloga levog beka ili pokrivanje čitave strane potpuno odgovara momku iz Bijeljine.

– Imao sam pehove sa sitnim pivredama, a poslednjih nekoliko mečeva igram dobro u kontinuitetu i nagrađen sam super učinkom. Asistencija je bila dobra da se slomi čvrsta ekipa Strazbura. Dali smo im za desetak minuta u drugom delu tri gola i ispunili plan. Idemo dalje u nove pobede – poručio je za HotSport, Mihailo Ristić.

Mihailo Ristić je ove sezone odigrao 20 utakmica za Monpelje i ‘upisao’ je dve asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter