2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT / Andrej Kranjc

ZVEZDIN TIM ZA DERBI: Rešena dilema oko Rodića, Boaći od starta u napadu

Objavljeno: 01.03.20 u 10:22

Ostale uloge su standardne, pa se u startnoj postavi očekuju tri mlada igrača domaćina.

Prelomio je Dejan Stanković posle poslednjeg treninga za tim na svom debitanskom derbiju na klupi Crvene zvezde sa jasnim planom nadmetanja sa Partizanom.

Procenio je šef stručnog štaba domaćina da tri mlada igrača: Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić mogu da ‘iznenade komšije’ i da njihova energija može da bude tas na vagi.

HOTSPORT PROGNOZIRA SUPERLIGU SRBIJE: Bez puno golova u derbiju, pobeda domaćina u Novom Sadu

Ipak, briga broj jedan bila je povreda Milana Rodića, koji će zauzeti svoje mesto i pored kapitena Milana Borjana i Marka Gobeljića posle pauze u Inđiji na svoja mesta se vracćju Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

Probuđeni Dušan Jovančić imace zadatke u veznom redu, a na desnom boku je neprikosnoven El Fardu Ben. Čekali su i dočekali crveno-beli da je spreman prvi napadač Ričmond Boaći, a na klupi će priliku čekati Milan Pavkov.

Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Petrović, Jovančić, Nikolić, Gavrić, Ben, Boaći.

0
0

2 Komentara

  1. Derbi je to, nikad ne znas! Ali , jedno je sigurno, Partizanov tim je bolji i objektivno, mnogo vise vredi.Jos jedna stvar-Savo ume da dobije velike meceve.Vidim da i Zvezdasi, sto je nakako neobicno, ne veruju u dobar rezultat i prilicni su pesimisti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi navijači Zvezde smo žrtve mitoloških predubeđenja o veličini igrača koji su se u LŠ. potpuno ogolili i bez detaljne elaboracije o njihovom niskom kvalitetu i bez kritičke distance predati u ruke jednom treneru-početniku! Ovo je najgori oblik razaranja uma nas navijača Zvezde! Kompletna neuspešna odbrana iz LŠ i danas igra protiv Partizana, a tu je i nezaobilazni sporać Jovančić a o limitiranim afričkim “kapitalcima” Benu i Boaćiju, svaki razgovor je suvišan! Ako ovaj tim Zvezde sa recikliranim igračima mediokritetima pobedi Partizan, onda je i Partizan ispod svake lestvice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter