1
Domaći fudbal

SLAVILI SU GA I ZVEZDAŠI I PARTIZANOVCI: Evo kakvu prognozu za derbi ima Milko Đurovski

Objavljeno: 01.03.20 u 13:15

Milko Đurovski jedan je od onih igrača koji su nosili i dres Crvene zvezde i Partizana. I to sa velikim uspehom.

Iako već dugo nije aktivno u srpskom fudbalu, vrlo često ga prati i komentariše. Letos je u Mariboru posetio trening Partizana, ali pred 162. ‘večiti’ derbi odlučio se za klub za koji je oduvek navijao.

– Za publiku bi najbolje bilo da bude 3:3, samo kod tog rezultata ne vidim toliki broj igrača koji su sposobni da daju golove. Moj tip nek bude – 2:1 za Crvenu zvezdu – rekao je Milko Đurovski za ‘Alo’.

– Jednostavno, Zvezda igra kvalitetnije, i to verovatno zbog iskustva u Ligi šampiona. Gledao sam i meč u Inđiji, bila je to dobra i sigurna igra, što ne znači da je Partizan slab.

BEN PRIZNAO PRED 162. ‘VEČITI’ DERBI: Bio sam besan posle finala Kupa!

Smatra da je Zvezda veoma blizu osvajanja nove titule prvaka države.

– Ne verujem u neki teži Zvezdin kiks, a nemoguće je i da Partizan pobeđuje do kraja šampionata i tako pristigne komšije, koje imaju veliku bodovnu prednost.

Ali, prema njegovom mišljenju, ne pamte se titule, već učinak igrača u ‘večitim’ derbijima.

– Navijaču titula ništa ne znači ako izgubiš u večitom derbiju. Ja sam osvajao titule, ali kad umrem, da li će mi na grobu to pisati? Neće, jer će se navijači najviše sećati baš duela Crvene zvezde i Partizana – naveo je Milko Đurovski.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter