2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

OSTOJIĆ: Tošić bi nam mnogo pomogao, nije mi jasno zašto smo čuvali rezultat!

Objavljeno: 01.03.20 u 20:46

Podelili su Crvena zvezda i Partizan bodove, a derbi nije opravdao očekivanja navijača.

Nakon meča pred novinare je prvi izašao Bojan Ostojić koji je izneo svoje utiske sa 162. derbija.

– Iskreno, odigrao sam desetak derbija, ovo je najlošiji. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan. Jedino je bilo dobro navijanje. Ostalo ne bih da komentarišem. Bilo je dosta tuče, prekida, jedino je publika zadovoljila. Došli su da nas podrže, ali nisu imali šta da vide – rekao je Stevanović.

PUCALI SU ‘ĆORKE’: Derbi završen bez pobednika, Stankovićeva Zvezda prekinula Partizanovu mini seriju pobeda!

Veoma tvrda utakmica viđena je na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Pazili smo i jedni i drugi da ne izgubimo derbi. Nisam pametan, ne znam šta da kažem. Videću sutra kada ponovo vidim sve. Kako je prvo poluvreme bilo, dobro smo i prošli. Zvezda je imala nekoliko šansi – poručio je Ostojić.

Odgovorio je defanzivac i na pitanje zašto je Partizan na kraju čuvao rezultat.

– I sam sam bio u šoku, nemamo šta da čuvamo. Iskreno i ja sam bio iznenađen. Šta da čuvamo? Ne znam, ne znam… – nedorečen je ostao Ostojić.

‘GORI’ NA DERBIJU: Grobari zapalili južnu tribinu, Delije odgovorile na drugačiji način (VIDEO)

Marković pre Stevanovića?

Marković je dobar igrač, ne bih ja komentarisao odluke trenera. Tošić sa svojim iskustvom bi nam puno pomogao – rekao je defanzivac Partizana

O sudijama?

– Sudijama nije lako. Oni su pod pritiskom dva tri dana pred meč. znamo svi kakav je naboj, sa svih strana pritisci. Njima je jako teško, ali Lazar Lukić se dobro snašao – istakao je Bojan Ostojić.

Mladi Filip Stevanović je u drugom poluvremenu dobio šansu na terenu. Nakon meča je analizirao duel.

– Nismo dobro otvorili utakmicu. Dosta smo pričali o tome, pokušao sam u drugom poluvremenu da unesem hitrinu, ostalo je 0:0. Nije bilo straha. Ko zna šta je drugim igračima bilo u glavama. Nisam ljut na njih. Znate li vi šta je u njihovim glavama, e ne znam ni ja. Ne obaziremo se na tabelu, pokušaćemo da smanjimo razliku – rekao je Stevanović.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Stefan Smuđa!

0
0

2 Komentara

  1. veoma sam razocaran igrom Partizana. kalkulanski, kukavicki, bez zara. Otisao je Tosic najlosiji igrac Partizana, sad je rsd na Miletica. Ljudi Markovic nije nizasta. Decko ogigledno ima para j… se njemu za Partizan. Neka mi neko objasni sta je hteo Milosevic. Ne prihvatam da je komsinica bolji tim mada su danas igrali otvorenije i srcanije. Bila je pauza puno price puno hvale velikoih planova silnih transfera, a evo prodjose 3 kola a Partizan ne da nije smanjio prednost a mogao je nego igra losa, igraci kao da su nezainteresovani .

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa zato sto smo primili sijaset golova zbog dobre odbrane na celu sa golmanom LINIJASEM koji nemoze da proceni let lopte u 5 m, tvojom brzinom i hitrinomi celavog koji od le igra ocajan na njegovoj strani duva promaja u poslednjih vreme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter