0
Evropske lige

NEPONOVLJIVI JIRGEN KLOP: Ako gubiš, učini to kao muškarac!

Objavljeno: 01.03.20 u 12:51

Liverpul je doživeo prvi poraz u Premijer lige, naneo ga je Votford i tako je raspršen san o ‘Zlatnom peharu’, koji se dodeljuje timu koji sezonu završi bez ijednog neuspeha.

Očekivala se reakcija harizmatičnog Jirgena Klopa posle meča, a menadžer ‘crvenih’ je imao šta da poruči svojim igračima.

– Uradili su tačno šta su želeli, a mi nismo. Tako fudbal funkcioniše – rekao je Klop posle prvog prvenstvenog poraza njegove ekipe ove sezone.

Možda se poraz u nekom momentu i očekivao, ali ne i ubedljivim rezultatom 3:0.

– Morate to prihvatiti. Nije lako, ali ovo je dokaz da večeras nismo bili dovoljno dobri. Uvek je jako teško gubiti. Moramo to da prihvatimo posle poraza. U utakmicama morate da se borite. Gubili smo 3:0, ali smo i dalje pokušavali, nije bilo glupih situacija gde se neko nervira i šutira drugog – rekao je Klop, a onda poentirao:

– Ako pobeđujete – dobro, ako gubite, probajte da uradite to kako treba, na pravi način, kao muškarac.

Ipak, Liverpul ima 22 boda više u odnosu na Mančester siti i u narednih 11 kola potrebno mu je samo 12 bodova da bi došao do 30 godina čekane titule prvaka Engleske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter