0
Domaći fudbal

VOŽDOVAC ČEKA VOJVODINU – HAJDIN: Naš meč biće bolji od ‘večitog derbija’!

Objavljeno: 29.02.20 u 13:25

Fudbaleri Voždovca sutra u okviru 24. kola Linglong Superlige Srbije dočekuju na svom stadionu ekipu Vojvodine. Početak meča zakazan je za 14 časova, a karte za ovaj meć biće u prodaji na sam dan meča.

Novosađani dolaze na krov osokoljeni velikom pobedom nad Radničkim iz Niša i sa 3. pozicije na tabeli, dok ‘zmajevi’  u ovom meču nemaju prostora za kiks jer u prethodna tri meča u prolećnom delu sezone nisu osvojili bodove, te ako zaista žele da drže korak sa timovima na vrhu, moraju već sutra da se vrate na staze kojom su išli tokom jeseni i bili jedno od najprijatnijih iznenađenja u prvenstvu.

Svestan je i Šef struke Voždovca Rade Koković da Vojvodina nije ekipa protiv koje se lako mogu uzeti bodovi, ali ima poverenje u svoje igrače, kao i u sistem igre koji forsira Voždovac od početka njegovog mandata.

Vojvodina je jedna ozbiljna takmičarska ekipa koja je sjajno selektirana i nema sumnje da nas čeka težak posao. Očekujem od nas da predstavimo naš model igre na pravi način, da promovišemo kao i do sada mlade igrače i da se pred svojim navijačima pokažemo u pravom svetlu. I dalje imamo velikih problema sa povredama koje nas muče od početak ovog dela sezone, ali to je nešto što moramo da prevaziđemo kako bi sutra ostvarili pozitivan rezultat – jasan je Koković.

Stefan Hajdin takođe ističe da je Vojvodina iskusna ekipa koja igra u sjajnoj formi, ali da Voždovac mora da se vrati u formu koja je krasila tim u jesenjem delu.

Vojvodina je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom koja ima dosta iskustva. Tu su Drinčić, Rockov, Stojković, Bojić, Vukadinović, sve su to ozbiljna fudbalska imena, tako da nećemo imati lak posao. Mi imamo tri vezana poraza, moramo da se podignemo i da sutra uzmemo tri boda jer to zaslužujemo. U prvom delu prvenstva pobedili smo u Novom Sadu i pokazali da smo bolja ekipa od Vojvodine, i nadam se da ćemo to ponoviti i sutra. Podsetio bih sve da smo i prvi deo prvenstva započeli sa tri poraza, a onda bili najveće iznenađenje, nadam se da ćemo i u ove polusezone naći snage da pokažemo koliko vredimo. – počinje Hajdin, koji takođe napominje da će sutrašnji meč između Voždovca i Vojvodine verovatno biti bolji od derbija, a onda i napominje zbog čega.

Mislim da nas očekuje sjajna utakmica, koja će biti odlična uvertira za derbi, ali koja će biti čak i bolja i lepša od derbija. Derbi je meč koji je uvek napet, veliki je pritisak na igračima i stručnim štabovima, postoji veliki pritisak navijača pa se ne prikaže uvek ono što timovi znaju. Mi sa druge strane imamo priliku da sutra uživamo u fudbalu, biće lepo vreme, i pozivam sve navijače da u što većem broju napune ‘krov’ i daju nam podršku!

Meč između Voždovca i Vojvodine igra se sutra na stadionu Voždovca sa početkom od 14 časova. Karte za meć naći će se u prodaji na sam dan meča po ceni od 200 dinara za zapadnu tribinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter