0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SRCE VEĆE OD AVALE – DIREKTORKA ŠKOLE O ZDJELAROVOM GESTU: Šta reći, nego biti ponosan!

Objavljeno: 29.02.20 u 12:24

Direktorka osnovne Škole ‘Ogla Petrov’ Zora Bjelogrlić u Borči otkrila je jednu priču iz života Saše Zdjelara koja je malo poznata javnosti. 

Naime, nakon što je omladinska reprezentacija Srbije postala šampion sveta na prvenstvu igranom na Novom Zelandu za koji je i Saša Zdjelar nastupao.  po povratku u domovinu  on učinio jedan zaista plemeniti gest. Više o tome za Žurnal je otkrila direktorka Zora Bjelogrlić. 

Nekako u to vreme jedan dečak iz Borče se borio za život. Velika mu je želja bila da upozna nekog iz tog tima. Nazvala sam Sašu i zamolila ga da mu odemo zajedno u posetu. Pristao je bez reči i kao poklon doneo dres sa svojim prezimenom. Kada je Strahinja tri meseca kasnije preminuo, Saša, je u to vreme bio već u Olimpijakosu, ali je zvao iz Grčke i ponudio da snosi sve troškove sahrane. Šta reći na to, nego biti ponosan na takvo dete. Zato sam uvek presrećna kada naši učenici izrastu u savesne i čestite ljude. Od tada stalno i svuda pričam da Saša Zdjelar ima srce veće od Avale – otkrila je direktorka škole. 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter