0
Evropske lige

FOTO: Twitter/NapoliFc

SERIJA A: Gatuzo preporodio Napoli (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.20 u 23:10

U 26. kolu Serije A, Napoli je na svom ‘San Paolu’ pobedio Torino 2:1 (1:0) i zadržao kakvu takvu nadu da može do mesta koja sledeće sezone vode u Ligu šampiona.

Đenaro Gatuzo preporodio je Napoli. Tim iz grada pod Vezuvom je u poslednjih pet utakmica u Seriji A zabeležio četiri pobede. Poslednju protiv Torina 2:1.

Domaćin je u 9. minutu mogao do gola preko Milika, ali je Sirigu odbranio. Deset minuta kasnije Napoli je poveo. Insinje je sjajno izveo slobodan udarac sa desne strane, Manolas je visoko skočio i pogodio – 1:0.

Napoli je nastavio da napada. U 25. minutu pokušao je Insinje, ali je Sirigu ponovo bio na mestu. Pet minuta kasnije omaleni Italijan je još jednom pokušao, ali je čuvar mreže ‘bikova’ ponovo bio sjajan.

Drugo poluvreme je počelo šansom za Milika, ali ponovo ništa. Domaćin je pitanje pobednika rešio u 82. minutu kada je Mertens sjajno centriao, a Di Lorenco pogodio – 2:0. Torino je u 91. minutu uspeo samo da ublaži poraz golom Edera.

SERIJA A, 26. KOLO:

Subota:

Lacio – Bolonja 2:0 (2:0)
(Alberto 18, Korea 21)

Udineze – Fiorentina odloženo

Napoli – Torino 2:1 (1:0)
(Manolas 19, Di Lorenco 82)

Nedelja:

Milan – Đenova odloženo
15.00 Leće – Atalanta
Parma – SPAL odloženo
Sasuolo – Breša odloženo

18.00 Kaljari – Roma

Juventus – Inter odloženo

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter