0
Domaći fudbal

FOTO: Vojvodina

MRKAIĆ: Fokusirani smo na Voždovac, da nastavimo sa sakupljanjem bodova

Objavljeno: 29.02.20 u 11:17

U 24. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Voždovca u Beogradu. U prošlom kolu, Voša je na svom terenu pobedila ekipu Radničkog, a dvostruki strelac na tom meču je bio novi napadač „stare dame“ Momčilo Mrkaić (29), koji je zahvaljujući tome izabran za najboljeg igrača minulog prvenstvenog kola.

Prema njegovim rečima, čitava ekipa je odigrala dobro protiv Nišlija i zbog toga trijumf nije mogao da izostane.

– Drago mi je da smo dobro izgledali na terenu i da smo ostvarili zaista dobar rezultat. Posebno važna stvar je to da smo trijumf ostvarili protiv jednog od direktnih rivala u borbi za Evropu, a mislim da, što se tiče igre, možemo još bolje od ovoga. Vrlo je bitno da na terenu ponavljamo ono što šef traži od nas i uveren sam da to i možemo – kaže Mrkaić.

Prilika za novo dokazivanje biće već sutra protiv Voždovca.

Očekujem dobar meč protiv Voždovca, za koji ćemo se dobro spremiti, uz vrlo malo odmora nakon utakmice protiv Radničkog. Naporno radimo i fokusirani smo na svakog narednog protivnika, kako i dolikuje ekipi koja se bori za vrh tabele. Nadam se i verujem da ćemo nastaviti sa sakupljanjem bodova – ističe Mrkaić.

On je u Vojvodinu stigao ove zime iz Javora i za sada se vrlo dobro uklopio u novu sredinu.

U timu, kao i generalno u klubu, vlada veoma dobra energija i hemija, što je ono što nas motiviše i daje nam elan da pružamo maksimum na terenu. Za sada, sve ide kako treba i zato se s pravom nadamo izlasku na evropsku scenu naredne sezone – rekao je Mrkaić.

Utakmica između Voždovca i Vojvodine igra se sutra od 14 časova na krovu TC „Stadion“ u Beogradu, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

FOTO: Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter