Nekoliko evropskih klubova najavilo je dolazak na ‘Marakanu’, a sve sa ciljem da snime napadače ‘večitih’ Ričmonda Boaćija i Umara Sadika.

Svaki ‘večiti derbi’ povod je za dolazak predstavnika evropskih klubova u Beograd. Ni 162. po redu neće biti izuzetak. Duel između Crvene zvezde i Partizana ispratiće brojni skauti.


KADA DOĐE ROĐAK IZ BEOGRADA: Ričmond Boaći završio u policiji, i to sa Zvezdinim dresom! (FOTO)

Nekolicina klubova imaće svoje predstavnike, a kako HotSport saznaje na meti većine skauta su dvojica napadača. Navijači, ali i predstavnici klubova sutra će imati priliku da na delu vide ‘golgeterski obračun’ Ričmonda Boaćija (postigao tri gola protiv Partizana) i Umara Sadika, koji je prošle jeseni postao ‘zvezda’ Partizana, kada je za njega Romi plaćeno najveće obeštećenje u istoriji kluba.

ZNAČI DA RADIM DOBRO, ALI’…: Ovako je Umar Sadik reagovao na interesovanje Napolija

Dvojac će biti pod metom sledećih klubova: Ren, Lil, Lokomotiva (Moskva), Real Sosijedad, Betis i Napoli. Dolazi i predstavnik Rome koja je na Sadiku zaradila 1,75 miliona evra i imaju deset procenata od narednog transfera Nigerijca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U ‘tefterima’ raznih skauta ranije su se našli Rodić, Petrović, Ben, Zdjelar, Stevanović, Suma… Od njihovog učinka zavisi hoće li pored njihovog imena i sutra nešto biti upisano. Jedno je sigurno, ‘večiti derbi’ uvek ima šta da ponudi kupcima iz Evrope.