0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ SURDULICE: Stiže Rad – Moramo da dokažemo da smo favoriti!

Objavljeno: 29.02.20 u 21:45

Nakon uspeha u prethodnom kolu i primicanju ka sredini tabele, pred Radnikom je novi izazov.

U nedelju Radnik dočekuje ekipu Rada iz Beograda, tim koji se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji tabele Superlige.

Dosta toga promenilo se u taboru surduličkog superligaša. Bodovi osvojeni u prethodnom kolu doprineli su da se Radnik otrgne iz kritične zone, samopouzdanje podigne na viši nivo i sa više elana ulazi u novi izazov. U momentima kada borba za opstanak uveliko traje, na ruku ide i domaći teren, na raspolaganju veliki broj igrača stručnom štabu, te ostaje samo da se odigra čvrsto, osvoje novi bodovi i mirno nastavi prolećni deo prvenstva. Šef struke Simo Krunić, nimalo ne skriva veru u svoje momke i nada se dobrom meču u nedelju:

– Zadovoljan sam bodovima iz prošlog kola, ali u ovu utakmicu moramo ući još švršće i agresivnije, nesmemo se opustiti. Gosti se takođe bore za opstanak. U prethodna tri kola osvojili su četiri boda i to govori da nas čekuje jedna čvrsta i neizvesna utakmica. Rad je pokazao da ima dobru ekipu i, iako se oni u poslednjih nekoliko godina skoro uvek bore za opstanak, imaju dobre okolnosti da u ovim periodima vladaju dobrim igračkim kadrom, obzirom da su iz Beograda i da u prelaznim rokovima lakše dođu do igrača nego klubovi iz unutrašnjosti. Rezultat toga je i njihovo opstajanje u ligi pa će na tom putu i iz ovog meča tražiti nove bodove. Mi moramo biti maksimalno skoncentrisani i voditi računa o svakom detalju, ne smemo razmišljati o razlici bodova i trenutnom stanju na tabeli, moramo gledati samo sebe i ne smemo nikako dozvoliti greške poput onih iz utakmice sa Mačvom na našem terenu. Jesmo favoriti na svom terenu, ali moramo to i da dokažemo – rekao je Krunić.

Što se tiče kadrovske strukture i zdravstvenog biltena Radnika, Ivan Kričak odrađuje kartone, a ni u ovom meču neće biti Duleta Stevanovića koji je još uvek na oporavku.

Meč 24.kola Radnik – Rad igra se u nedelju od 16h na Gradskom stadionu u Surdulici, ulaz na stadion besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter