2
Domaći fudbal

ZDRAVSTVENI BILTEN: Defanzivci spremni, Boaći trenira, čeka se Borjan…

Objavljeno: 28.02.20 u 10:23

Odmarao je štopere Dejan Stanković u sremskoj ravnici, ali se za ‘večiti deribi’ Miloš Degenek i Nemanja Milunović vraćaju u tim.

Tri utakmice za osam dana je ritam koji često može da bude koban za povrede igrača, pogotovo posle pripremnog perioda, pa iz tog razloga za Crvenu zvezdu u Inđiji nisu nastupili Miloš Degenek i Nemanja Milunović. Njih je šef stručnog štaba Dejan Stanković samo „čuvao“ za 162. derbi i standardni defanzivci zauzeće svoja mesta protiv Partizana. Ovaj tandem je besprekorno odradio dva megdana sa Vojvodinom i Čukaričkim kada je sačuvana mreža golmana Milana Borjana, što je jedan od ciljeva crveno-belih u sudaru sa komšijama iz Humske. Preskakanje gostovanja u Inđiji je stvar rotacija trenera, koje su popularne kada je zgusnut kalendar takmičenja. Ipak, za derbi se neće štedeti aduti i svi izlaze na megdan Partizanu, a ostaje da se sačeka hoce li Dejan Stanković izvući „džokera“.

Pored problema sa virusom očekuje se da kapiten Milan Borjan bude spreman, a već dva dana je u pogonu i Ričmond Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Čekajte, ljudi! Navijam za Zvezdu već 30-tak godina i pamtim razne igrače i uspehe Zvezde! Ali, reći da je limitirani “kapitalac” Boaći u pogonu, je glupost godine! Taj Boaći je bio 7 meseci rezervista u “prestižnoj” ligi Kine, a pre Zvezde je bio rezervista čak 4 godine u Italiji! Boaći je spor, nema duel igru a skok igra mu je na nivou punjene paprike. Neptrebno je reći da ovaj limitirani “kapitalac” nikad nije rešio situaciju “1 na 1”, od kada je u Zvezdi! Šta će se desiti?! Limitirani “kapitalac” Boaći će pre kraja utakmice pasti kao da je povređen i onda će spin doktori izmisliti povredu, kao dobio je rupturu mišića ili ono kao osetio je bol u predelu zadnje lože! Činjenica je da je “kapitalac” Boaći toliko dobar da za njim ne postoji nikakvo interesovanje u svetu! Ostaće taj u Zvezdi do penzije!

    0
    0
    Odgovori
  2. Od čega je odmarao dvojicu igrača koji najmanje pretrče na utakmici. Stankovićev komentar na nerešen rezultat protiv jedne od najlošijih ekipa u super ligi je krajnje bezobrazan. To je šamar za sve Zvezdine navijače.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter