0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

UOČI 162. VEČITOG DERBIJA: Debitant prvi pik za deljenje pravde u duelu Zvezde i Partizana

Objavljeno: 28.02.20 u 11:35

Još uvek nije poznato ko će deliti pravdu na predstojećem duelu Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Za sada se samo spekuliše, prošli derbi vodio je naš najbolji arbitar Srđan Jovanović, a pre njega Novak Simović i Danilo Grujić. Ipak, sada u prvi plan izlazi Beograđanin Lazar Lukić. Lako bi moglo da se dogodi da ovaj momak upiše svoj sudijski derbi u najvećoj srpskoj fudbalskoj svetkovini.

‘Sportski žurnal’ piše da Srđan Jovanović nije blizu toga da dobije ulogu od FS Srbije da deli pravdu u ‘večitom derbiju’, jer žele da ga odmore posle teškog posla koji je imao u šesnaestini finala Lige Evrope u duelu LASK-a i AZ Alkmara.

Po informacijama istog lista pomoćnici će biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Ljudi koji su sa Mažićem činili evropski sudijski krem. Nažalost, arbitar iz Vrbasa je karijeru nastavio u Superligi Srbije.

Ostaje nam da u toku dana dobijemo potvrdu ko će suditi 162. večiti derbi.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter