0
Fudbal

POSLE PAUZE: Još jedan bivši reprezentativac Srbije se preselio u Kinu, biće saigrač sa ljubimcem Grobara (FOTO)

Objavljeno: 28.02.20 u 18:24

Defanzivac je potpisao dvogodišnji ugovor, a bice saigrać sa Brazilcem Kleom.

U finišu prelaznog roka većina klubova iz Kine je odlučila da uloži u pojačanja, a start nove sezone je zbog koronavirusa pomeren za sredinu aprila.

Posle Zorana Tošića još jedan bivši reprezentativac Srbije, Jagoš Vuković (32) se odlučio za selidbu u Ćindao, koji je prošle godine izborio plasman u elitni rang.

Defanzivac je u septembru sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpijakosom, a onda mu je u poslednji čas propao novi angažman u Turskoj, gde je nastupao za Konju.

Ipak, odlučio se štoper da do novog inostranog angažmana trenira sa Radom i danas je stavio potpis na dvogodišnji ugovor i u novoj ekipi igraće sa Kleom.

Brazilac je odlučio da produži ugovor i nagrađen je za 14 golova, koji su doprineli plasmanu u Superligu Kine.

Vuković je tokom karijere nastupao za Zvezdu, Rad, Vojvodinu, Rodu, PSV Ajndhoven i Veronu. U najboljoj selekciji Srbije ima osam nastupa, isto toliko u mladoj za koju je postigao i jedan pogodak. Sada slede izazovi u Kini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter