0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

PARTIZAN: Zorane, hvala za sve! Isplatićemo dugovanja!

Objavljeno: 28.02.20 u 12:43

Fudbalski klub Partizan oprostio se danas od svog krilnog napadača Zorana Tošića koji će karijeru nastaviti u drugoj ligi Kine.

‘Bambi’ je novi fudbaler Tajzu Juandija. Tim povodom se Partizan oprostio od sada svog bivšeg igrača koji je u Humskoj igrao u dva navrata.

– Od četvrtka, 27. februara 2020. godine Zoran Tošić postao je zvanično igrač kineskog drugoligaša Tajzu Juandija i time se oprostio od kluba u Humskoj. FK Partizan se Zoranu Tošić zahvaljuje za poslednje dve i po godine koliko je u drugom mandatu proveo u crno-belom dresu i svojim igrama doprineo osvajanju Kupa i plasmanima i igrama u Ligi Evrope – navodi se u saopštenju – navodi se u saopštenju FK Partizan.

Crno-beli su Zoranu Tošiću poručili da će mu biti isplaćena sva dugovanja.

– FK Partizan i Zoran Tošić sporazumno su se dogovorili o prekidu saradnje, kao i dinamici isplate dugovanja. Zoranu Tošić želimo puno sreće u daljoj karijeri sa željom da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada – dodaje se.

Tošić je u dva navrata igrao za Partizan, u koji je došao iz Banata 2007. Posle toga je 2009. otišao u Mančester junajted, pa u Keln na pozajmicu, da bi od 2010. do 2017. nosio dres moskovskog CSKA.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter