0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Fortuni malo i 3:0, fantastičan meč u Dizeldorfu bez pobednika (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.20 u 22:23

Fortuna je imala prednost od 3:0, ali je Herta uspela da se iz Dizeldorfa vrati neporažena.

Fudbal je veoma nepredvidljiva igra, a koliko puta do sada ste čuli izreku da su viđena dva različita poluvremena. U susretu Fortune i Herte, svi golovi, pali su na jednoj strani, jer je domaćin dao tri u prvom, a gost tri u drugom poluvremenu.

Fortuna je povela već u šestom minutu, a u devetom je na 2:0 povisio Tomi. Kompletan utisak upotpunio je Karaman drugim pogotkom u nadoknadi prvog dela za ogromnih 3:0.

Mnogi su pomislili da je pitanje pobednika rešeno, ali nije bilo tako. Povratak Herte je pokrenuo autogol Tonija u 64. minutu, i to komičan tako što je nogom promašio loptu i rukom je ubacio u sopstvenu mrežu.

Samo dva minuta kasnije je Kunja pogodio sa distance, a u 75. minutu Kšištof Pjontek je izborio penal i realizovao ga za 3:3.

Do kraja je Herta krenula po ceo plen i imala nekoliko prilika da do njega dođe. Najbolju je propustio Kunja, koji je u poslednjim minutima pogodio stativu, pa je meč ipak završen bez pobednika.

Bundesliga, 24. kolo

Petak

Fortuna – Herta (3:0)
(Karaman 6, 45+1, Tomi 9 – Toni 64. ag, Kunja 66, Pjontek 75 p)

Subota

15.30 Augzburg – Borusija M.
15.30 Borusija D. – Frajburg
15.30 Hofenhajm – Bajern
15.30 Majnc – Paderborn
18.30 Keln – Šalke

Nedeja

13.30 Union – Volfzburg
15.30 Lajpcig – Bajer

Odloženo

Verder – Ajntraht

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter