10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAVRŠEN OPORAVAK: Crvena zvezda ima ‘džokera’ za ‘večiti’ derbi!

Objavljeno: 27.02.20 u 10:57

Napadač posle niz indivudualnih treninga radi sa ekipom, a očekuje se da bude starter protiv Partizana.

Jedan koban pokret protiv Čukaričkog pre desetak dana ‘izbacio’ je iz tima Crvene zvezde Ričmonda Boaćija, koji je završio oporavak i posle niz individualnih treninga od danas je u pogonu sa takmičarskom ekipom.

Ovo je dobra vest za trenera Dejana Stankovića, a kako saznaje HotSport, napadač iz Gane je mogao da pomogne u Inđiji, ali nije se želeo rizik već da se na raspolaganju ima još jedan ‘džoker’ za 162. ‘večiti’ derbi.

‘JA DUVAM?! NE BIH BIO OVAKO LEP!’: Lalatović odgovorio Kosanoviću i svima koji ga optužuju da koristi narkotike!

Tokom priprema Boaći nije imao problem sa povredama, ali grč u loži na Banovom brdu izlečen posle niza terapija.

Ako bude fizički spreman, što nije problem pored mini-bolovanja, očekuje se da najbolji strelac bude u tandemu sa El Fardu Benom protiv defanzivaca Partizana.

0
0

10 Komentara

  1. ZAVRŠEN OPORAVAK: Crvena zvezda ima ‘džokera’ za ‘večiti’ derbi”, stoji u naslovu u HS, od 27.02. A, kao džokeri su bili predviđeni poznati “kapitalci” Ben i Boaći! Naravno, onaj ko razume fudbal može samo da konstatuje da su u pitanju medijski spinovi iz Zvezde, jer dva ova afrička “kapitalca” su obične trube za ozbiljan dudbal! Oni apsolutno ništa ne znaju i zato nije čudno što za njima ne postoji interesovanje u inostranstvu! Potpuno su se ogolili!

    0
    0
    Odgovori
  2. DA BUDE DOBRO SUDJENJE ,BEZ MNOGO UTRCAVANJA U IGRACE,SAKANJA NEBITAN DZOKER ,BOACI NIJE DZOKER VEC STANDARDNI IGRAC KOJI JE VEC IGRAO PROTIV PARTIZANA,DZOKERI NISU NI MLADI IGRACI ZVEZDE,DZOKER MOZE SAMO DA BUDE NOVAJLIJA KOJI JE DOSAO NAKON PRIPREMA NA PRIPREMAMA POVREDJEN.ON NECE IGRATI ZNACI NEMA DZOKERA..DZOKERI SU ONI KOJI BUDU NAJBOLJI PROTIV PARTIZANA…NOVINAR NEMA POJIMA STO LUPA PO NOVINAMA…

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi znamo kako se ovaj razmetljivi hvalisavac ponašao pred prošli derbi sa Partizanom! Bilo je pitanje hoće li dati dva ili tri gola Partizanu. Nije bilo dileme oko toga ‘oće li on biti strelac, ili ne!. I šta se desilo?! Sa pismenog zadatka iz matematike je u zadnji trenutak pred utakmicu, došao srednjoškolac Strahinja Pavlović i lako rešio slučaj Boaći, odnosno jednačinu sa jednom nepoznatom. Stavio ga je u mali džep od farmerki! To je jako teško palo razmetljivom hvalisavcu Boaćiju na psihičkom planu, od čega se nije oporavio celu sezonu! Da se razumemo navijač sam Zvezde i voleo bih da pobedimo Partizan, sa pet razlike, ali sam protiv afričkih “kapitalaca” Bena i Boaćija, koji nemaju osnovne motoričke sposobnosti i koji su inferiorni u tehničkom pogledu! Hoću naše srpske igrače koji su zapostavljeni zbog ova dva panja za fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vidim da se Ben oglasava….Ben je nesumnjivo dobar igrac, ali mora da shvati da ce ga cuvati Kalaba. To znaci da ce ga izbrisati „sa karte“ Derbija! Meni se veoma dopada u Zvezdi Gavric. Ali, Celavko ce da ga pojede, ipak je on tatamata za mladjanog i nesumnjivo talentovanog momka.Ipak, moram da kazem da je za njega Fica Stevanovic personalno-Ronaldo Kristijano! Nikolic, decko koji obecava je ispod kvaliteta L.Pavlovica,ali ne moze igrati pre Sume, no uvek je tu i polako napreduje.
    Mislim da su se u Zvezdi malo i prepali,znaju oni da Partizan ne brenuje umisljene velicine. I ne namesta meceve i nema u ekipi igraca koji rade za Zvezdu kad igraju protiv njih.Zvezdina porozna odbrana ce zapamtiti Partizanov superbrzi exspres u vidu ultra brzih lokomotiva L.Markovica, Asana i Sadiq-a. Partizan ima i puno kvalitetniju sredinu terena . Nisam siguran ko moze ustopovati i neutralizovati kreacije Natha i Sume?! Sasa Zdjelar igra meceve karijere, sazreo je i ja ne vidim u Zvezdi igraca koji moze na poziciji zadnjeg veznoga da mu parira!?
    Zvezda ne sme napasti Partizana, a ako se kojim slucajem odvazi da to uradi, nece dobro proci. Sve u svemu, Partizan je favorit cak i u rupi, kako god se gancici hrabrili isturajuci Bena da „guguce“!. Golupcic i nije svestan sta ga ceka! A i Savo je naucio neke lekcije za razliku od Dekija, koji jos uvek trazi sebe. Najveca zabluda Zvezde ce biti ako stavi Boacija na cforu i Miluna u odbrani! Bocca je nespreman a i kad je najspremniji, kao u proslom derbiju, nece se naigrati.Milun je najveca zabluda od igraca, covek koji je najvise doprineo Zvezdinim katastrofama po Evropi. Preporucujem mu da vezba skupljanje nogu u kontaktu sa Sadikom i Sumom. Inace, ,proci ce kao i McGwayer iz MUtd-a!
    Sve u svemu, radujem se Derbiju, da vise jednom zavrsimo tu pricu o veverici koja je napunila svoje gnezdo zirovima pa se sepuri na vrhu osusenog hrasta srpske Superlige!

    0
    0
    Odgovori
  5. Pomračenje ali ne sunca! Ovo je pomračenje uma! Očekivati da Boaći, bude džoker protiv Partizana, je senzacija godine! Boaći je bio standardni rezervista u Italiji pune 4 godine i rezervista punih 7 meseci u Kini! Veoma spor napadač uz to neborben, bez duel igre i sa skok igrom na nivou punjene paprike! To je čovek koji nikada nije rešio situaciju “1 na1”, jer nema dribling! Kako od ovog panja za fudbal očekivati da učini nešto pozitivno protiv Partizana?! Možda, ako mu nešto došapne plemenski vrač ili ako bude u dosluhu sa nebeskim silama! A-ha-ha-ha! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
      • Postoje neki nazovi navijači Zvezde, koji od drveta ne vide celu šumu! Sav njihov svet je kora velikog hrasta obraslog u lišajeve a sav njihov svet su mravi, leptiri i larve na njoj! Čim podignu glavu sa kore drveta njih hvata panični strah i paranoja, jer ulaze u novi nepoznati svet! Tako i ovi tzv., navijači Zvezde u svemu vide opasnost, vide navijače Partizana a ne vide žalosnu istinu o Zvezdi koju je ogolila utakmica protiv Inđije! Ponavljam, sa igračima iz pogubne ere Milojevića, Zvezda nema nikakve šanse na uspeh, svidelo se to kome ili ne! Afrički “kapitalci” su samo deo te ekipe, a toliko su dobri da ih niko u inostranstvu neće ni “gratis”!

        0
        0
        Odgovori
  6. sta zvezda ima dzokera … za nazovi derbi ??? od kada dzokere za derbi zveda ima ( davno to bese …) od tada to vise derbiji nisu … samo da se ne zaboravi ko su to pravi dzokeri … dzoker-dokeri su van terena a na terenu su samo glumci i statisti sa naivnom publikom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter