0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

NAKON IZNENADNOG TRANSFERA: Oglasio se Zoran Tošić povodom odlaska u Kinu – ‘Ne plašim se!’

Objavljeno: 27.02.20 u 10:10

Iskusni Partizanov krilni igrač neposredno pred 162. ‘večiti’ derbi napustio je Humsku.

Klub koji je pre samo tri godine osnovan, Taizu Juanda, nova je sredina za Zorana Tošića, koji je odlučio da napusti Partizan i otisne se na daleki istok.

Ovih dana o Kini se priča u negativnom kontekstu, zbog koronavirusa koji je sve češći problem i u Evropi, ali kako je rekao popularni ‘Bambi’ za ‘Žurnal’, straha nema.

– Ne plašim se – u tri reči je prokomentarisao Tošić.

IMAMO PROMAŠAJ MESECA, MOŽDA I GODINE: Stefane, šta učini?

Javna je tajna da je Partizan bio dužan ozbiljan novac Tošiću, te bi trebalo utanačiti kako će se saradnja raskinuti, odnosno, kako će se isplatiti zaostala dugovanja.

Navodno, u pitanju je nekoliko stotina hiljada evra.

– Dogovorili smo se da klub u četvrtak saopšti detalje… – kratak je bio Tošić, baš kao i kada je prokomentarisao predstojeći ‘večiti’ derbi protiv Crvene zvezde čiji deo neće biti.

– Žao mi je što neću da igram protiv Crvene zvezde, ali… – podvukao ja Tošić, a ostaće upamćeno da je bio strelac u poslednjem duelu protiv Zvezde u pobedi od 2:0 u septembru 2019. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter