2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

LUKA JOVIĆ BESAN NA SRPSKE MEDIJE: Ovo nije mogao da prećuti (FOTO)

Objavljeno: 27.02.20 u 18:10

Fudbalera Real Madrida i reprezentacije Srbije iz takta su izbacili natpisi pojedinih medija da je loš roditelj.

Natpisi koji su se danas pojavili u medijima da je njegova devojka Sofija Milošević razdvojila od sina pred njegov rođendan. Kao i svaki dobar roditelj napadač je odgovorio na pisanje medija.

ATP AKAPULKO: Težak poraz Lajovića, Nadal bolji od Kecmanovića

– S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana – napisao je Jović.

Potom je detaljnije objasnio svoje porodične odnose.

– Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Jović na Instagramu.

0
0

2 Komentara

  1. Sta Jovic ocekuje da novine pisu ovelikoj ljubavi Romea I. Julije.
    Nasli se ko krpa za Zakrpu Ona voli Pare on Voli lepe zene U narodu se kaze lepa zena nije tvoja.
    I prema tome bez ljutnje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prva zena mu je bomba. Sofija nista posebno, sa svom hirurgijom, atraktivna, da, ali da je nesto posebno nije. Juri fudbalere sa parama, da nije Jovic bio bi neki drugi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter