0
Evrokupovi

LE: U Londonu smo gledali neviđenu dramu i najveće iznenađenje šesnaestine finala! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.20 u 23:34

Produžeci na ‘Emiratima’ i veliko slavlje tima koji je i Zvezdu rastužio ove sezone.

Posle pobede od 1:0 u Pireju, Arsenal je trebalo da ima mirniji revanš, ali je dozvolio sebi luksuz da ode u produžetke i tamo doživi veliki šok.

Posle prvog poluvremena bez pogodaka, osam minuta igre u nastavku bilo je dovoljno da Sise posle asistencije Valbuene dovede Olimpijakos u vođstvo.

LIGA EVROPE: ‘Teatar snova’ pojeo Briž, ‘petarda’ Junajteda sa igračem više! Hetafe izbacio Ajaks! (VIDEO)

Još jednu veliku priliku propustio je potom i Cimikas, a zatim je Arsenal preuzeo inicijativu i imao dve velike prilike preko Pepea i Lakazeta.

Nije bilo golova, pa se ušlo u produžetke. Posle prvih 15 minuta rezultat je bio isti, a onda je u 113. minutu Obamejang poravnao na 1:1 i doneo rezultat koji je Arsenal vodio u osminu finala.

Međutim, u 119. minutu je centaršut sa desne strane pogodio El Arabija, a on mrežu Lenoa i tako odveo Olimpijakos u sledeću rundu zbog pravila gola u gostima.

U poslednjim sekundama utakmice Obamejang je mogao ponovo da izjednači, ali je promašio čist zicer, pa je umesto junaka postao tragičar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter