1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

EL FARDU BEN: Spremni smo za ‘večiti’ derbi, želim gol i pobedu!

Objavljeno: 27.02.20 u 23:12

Pogodak El Fardu Bena nije bio dovoljan za trijumf Crvene zvezde u Inđiji, već je meč završen 1:1.

Reprezentativac Komora je i u prošlom kolu bio strelac i ističe da ga samo pobede zanimaju.

– Zaista težak meč. Hteli smo da pobedimo. To nam je uvek cilj, tako da ne možemo da budemo zadovoljni remijem. Bili smo dobri u drugom poluvremenu, ali smo morali da pobedimo. Nadam se da ćemo trijumfovati u narednom meču i nastaviti da koračamo ka tituli.

Ben na svojoj koti ima 11 golova, što ga čini najboljim strelcem Crvene zvezde u Superligi.

– Drago mi je što sam postigao pogodak, to je zadatak svakog napadača. Trudim se da pomažem timu na razne načine. Voleo bih da postignem gol i u narednom meču. Očekuje nas derbi u nedelju i spremni smo. Kažem, želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnije je da pobedimo i osvojimo nova tri boda – zaključuje Ben.

0
0

1 Komentara

  1. Stanković je napravio kardinalnu grešku još u samom počeku karijere kao trener Zvzde, jer iz ekipe nije odstranio spore i neborbene igrače, koji su bili nosioci igre kod neuspešnog trenera Milojevića, sa kojim smo dva puta osvojili dva zadnja mesta u grupnim fazama LŠ, uz katastrofalne rezultate i kriminalnu gol-razliku! Jedan od igrača koji su spori i neborbeni je upravo ovaj 33-godišnji Ben i kako od njega očekivati nešto pozitivno protiv Partizana?! Možda pomoću trikova!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter