0
Evropske lige

BRZO NA SCENI: Fudbaler čeka debi u Bundesligi za Keln, želja mu je da obuče dres ‘orlova’!

Objavljeno: 27.02.20 u 17:13

Talentovani defanzivac je dobio poziv da bude deo najboljeg tima u Španiji na pripremama i treninzima, a želja mu je da obuče dres ‘orlova’

Nema dileme da u inostranstvu stasavaju igrači koji mogu da budu članovi reprezentacije Srbije, a ove zime Sava Čestić je pokazao da polako kuca na vrata prvog tima Kelna. I posle priprema u Španiji prekomandovan je da radi sa prvim timom.

Tome je kumovala odluka sportskog direktora Horsta Heldeta i dobrog učinka u dresu Mehelena.

Sava je ostavio odličan utisam i mi već polako razmišljamo da mu ukažemo poverenje, te da na leto na toj poziciji nećemo dovoditi novog igrača. On ovde ima budućnos, jasan je Heldt.

Talentovani Srbin rođen u Nemačkoj prošao je školu Šalkea, a zatim se preselio u Keln.

– Letos sam imao nekoliko drugih ponuda, ali sam želeo da ostanem u Nemačkoj. Sada imam takođe pozive da promenim klub, a moj prvi cilj je da debitujem za Keln – rekao je Čestić.

Visoki defanzivac (192 cm) je već nastupao u dresu selekcije Srbije do 18 godina, a cilj mu je da ostane u crvenom dresu.

Upisao sam nekoliko mečeva, a ostaje da vidimo kako će iči dalje za mene na ovom polju. Na meni je da igram dobro i svaku šansu najbolje iskoristim – ističe mladi fudbaler.

Dok čeka debi u dresu ‘jarčeva’ do kraja sezone nastupa i za mladi tim za koji je na 16 mečeva upisao dva pogotka.

FOTO: FC Köln

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter