3
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / NIkola Mitić

SUTRA JE ZVANIČNA PROMOCIJA: Vladan Milojević ima novi klub, godišnja plata 2,5 miliona!

Objavljeno: 26.02.20 u 12:44

U uvodnim danima 2020. godine pojavila se informacija da je Vladan Milojević na meti Al Ahlija, danas je ta priča dobila svoj epilog. Bivši trener Crvene zvezde karijeru nastavlja u Džedi.

Čeka se završetak derbija tamošnjeg prvenstva u kome Al Ahli gostuje Al Nasru, nakon čega će u četvrtak uveče Milojević biti i zvanično promovisan.

OSTAO JE JOŠ POSLEDNJI KORAK: Vladan Milojević pred velikim potpisom!

Već smo pisali da bi Milojević mogao godišnje da zarađuje 2,5 miliona dolara, dok će ugovor biti potpisan na godinu i po dana. Podsetimo, Kristijan Gros je na mesto trenera Al Ahlija postavljen 20. oktobra 2019. godine, a sa njim je ugovor raskinut 17. februara. U tom periodu nije opravdao očekivanja uprave, te je pred Milojevićem dosta posla.

HOĆE LI GA PRIVUĆI ‘DŽAK PARA’: Al Ahli nezadovoljan trenerom, Milojević ide kod Marka Marina?!

Cilj kluba jeste plasman u azijsku Ligu šampiona, Milojević je tražio osiguranje kako ne bi prošao kao mnogi treneri iz ovog dela Evrope, klub mu je uplatio 1.250.000 evra unapred. Milojević će ponovo biti u istom klubu kao i Marko Marin.

FOTO: FK Crvena zvezda / NIkola Mitić

0
0

3 Komentara

    • Sto posto se slazhem sa komentarom pod “Anonimni”, jer Milojevich ne zna nishta drugo osim da zabunkerishe ekipu i igra u sistemu 4+6+0! Neche prochi ni 4 ili 5 meseci, njega che smeniti zbog toga shto nije ispunio ochekivanja!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter