0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Prija ‘kiks’ Zvezde! Srećno, Zorane!

Objavljeno: 26.02.20 u 21:01

Savo Milošević zadovoljno čeka derbi sa Crvenom zvezdom, ne samo zbog kiksa velikog rivala, već i dobre partije njegovih pulena protiv Proletera.

– Primarni plan ostvaren, tri boda. Jako bitno da smo se vratili na pobednički kolosek posle utakmice u Senti, jako bitno i pred derbi da vratimo dobro raspoloženje, tako da smo najosnovnije uradili. Takođe bitno da se niko nije povredio, tako da je sve ovo što se danas izdešavalo baš po volji, onako kako smo priželjivali. Čestitam momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Naravno, možemo mnogo bolje da igramo ali ne bih sad trošio reči na te stvari, primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije – istakao je Savo Milošević.

Da li kad kažete sve po volji mislite i na rezultat Crvene zvezde u Inđiji?

– Nisam na to mislio u ovom izlaganju. Svakako nam prija, ali ponoviću, treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba da radimo. Biće dosta priče o derbiju, naravno da je moguć kiks. Kiksunuli smo mi pre par dana, danas Zvezda, to se dešava, ali derbi je prilika da vidimo ko je gde u ovom momentu. Ne bih se mnogo osvrtao na to što je Zvezda igrala u Inđiji nerešeno.

Zoran Tošić ide u Kinu?

– Pričali smo o tome, sada je definitivno, meni jedino ostaje da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je mnogo ovaj klub, sve nas i hvala od mene, svih nas, stručnog štaba, verujem i od svih igrača na svemu što je uradio za ovu ekipu, ovaj klub. Da ga posluži zdravlje, jedan fenomenalan momak, igrač, doneo nam je dosta stvari u prethodnih godinu dana, nadam se da će nastaviti sa tim igrama i u Kini – zaključio je Milošević.

Rođeni brat Nikole Žigića, Branko (trener Proletera) istakao je da se njegov tim dobro prikazao u Humskoj.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, apsolutno su opravdali ulogu favorita u utakmici i sa lepim rezultatom idu na derbi. Što se tiče utakmice, dobro smo ušli, imali smo kolosalnu priliku Ruševića, nismo je iskoristili. Partizan je ekipa koja to ne prašta, u sledećem napadu smo dobili gol. Nastavili smo da igramo kako smo se dogovorili, međutim pad koncentracije prilikom drugog gola i odlazimo na poluvreme sa ubedljivom razlikom. Uspeli da spremičimo napade Partizana u drugom poluvremenu, dobili tereći gol iz prekida i na kraju srećno postigli taj gol koji nam ruši neku tradiciju u utakmicama sa Partizanom, peta utamica – postigli smo prvi gol. Možemo da budemo zadovoljni kada se uzme u obzir da smo na kraju završili sa sedam osam mladića koji imaju 20-21 godinu, lepa budućnost kluba – istakao je Žigić.

Sa stadiona u Humskoj: Stefan Smuđa

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter