0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PRAVI TEST: Milošević bez ‘pola tima’ ruši Proleter pred Zvezdu! Miljenik partizanovaca se vraća

Objavljeno: 26.02.20 u 10:59

Pored Sadika, Sume i Uroševića još nekoliko igrača će odmarati, a očekuje se i jedan povratak.

Nije tokom jesenjeg dela šampionata Savo Milošević iz korena menjao startni sastav, ali se odlučio za ‘rez’ protiv Proletera u Humskoj, pred nedeljno gostovanje Crvenoj zvezdi. Najavljeno je da Umar Sadik, Sejdub Suma i Slobodan Urošević neće igrati zbog rizika od kartona.

U ISTOM DANU KADA JE STIGAO VITAS: Savo Milošević ‘precrtao’ defanzivca!

Ipak, HotSport saznaje da će večerašnji meč propustioti i Bibras Natho, kao i Zoran Tošić. Poslednja linija je standardna na čelu sa Vladimirom Stojkovićem, Nemanjom Miletićem, Bojanom Ostojićem i Strahinjom Pavlovićem, u veznom redu Saša Zdjelar, pored Aleksandra Šćekića.

DOMINACIJA BIBARSA NATHA: Igre bez granica na treningu Partizana (VIDEO)

Očekuje se da su Takumo Asano i Lazar Marković spremni za ovu utakmicu. Uz novog napadača Bojana Matića ulogu Sume trebalo bi da preuzme mladi Lazar Pavlović, niz promena posle remija u Senti nikoga ne iznenađuje, kao i plan Save Miloševića da izvuče možda još nekog aduta za 162. večiti derbi u komšiluku.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Projektovani sastav: Vladimir Stojković, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Marković, Takumo Asano, Lazar Pavlović, Bojan Matić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter