0
Evropske lige

NEKADAŠNJI SAIGRAČ AZARA: ‘Najviše je voleo hamburger i pice, svakodnevno sam ga viđao u picerijama’

Objavljeno: 26.02.20 u 11:45

Nekadašnji saigrač Edena Azara iz Čelsija govorio je o njegovoj opsesiji brzom hranom, a to je još jednom podgrejalo priče u medijima da je van forme i da ima nekoliko kilograma viška, Belgijanac to i ne krije.

Belgijski reprezentativac kritikovan je zbog svoje kilaže pri dolasku Real Madrid, a pojačanje od 100.000.000 evra više vremena provodi na rehabilitaciji nego na terenu u španskom prvenstvu. Niko ne spori da se radi o jednom od najboljih fudbalera današnjice, ali mu u poslednje vreme nešto nedostaje. Čak je i sam priznao da ima problema sa kilažom.

Istina je, ne želim da krijem, ali kada sam na odmoru, ja se maksimalno opustim. nabacio sam pet kilograma, ja sam igrač koji se brzo ugoji, ali ukoliko pazim mogu još brže da smršam – rekao je nedavno Azar. 

U izjavi engleskim medijima Marcin Bulka otkrio je da Belgijanac ima velikih problema sa brzom i masnom hranom.

Obožava hamburgere i pice, nije prolazio nijedan dan da ga ne vidim u nekoj piceriji. Ne zanima ga ništa drugo osim fudbala i dobrog provoda. Nije imao problema sa ishranom u Čelsiju, ali je bilo zabrinutosti zbog njegove težine pred odlazak u Real – rekao je Bulka koji ove zime pojačao konkurenciju na golu PSŽ-a 

Azar je odigrao svega 15 mečeva u Madridu, postigao je jedan gol. U porazu Reala od Levantea pretrpeo je novu povredu, a inicijalne prognoze su da je možda sezona za njega završena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter