0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NE MENJA TIM: Saradnici iz Zvezde stižu u Arabiju na čelu sa Kosanovićem! Stanković ‘traži’ novog trenera golmana!

Objavljeno: 26.02.20 u 18:43

Tim koji pobeđuje se ne menja, te će Vladanu Milojeviću u Saudijskoj Arabiji pomagati saradnici iz Crvene zvezde, obradovaće se i Marko Marin.

Ostali su samo detalji pre potpisa ugovora, a ako sve bude po planu Vladan Milojević će od sutra preuzeti kormilo Al Ahlija iiz Džede i ponovo raditi sa Markom Marinom. Trofejni trener Crvene zvezde utanačio je saradnju na godinu i po dana, a godišnja plata trebalo bi da mu bude oko 2,5 miliona evra i sa sobom vodi tri saradnika sa kojima je uspešno radio na stadionu „Rajko Mitić“.

Desna ruka trebalo bi da mu bude Milan Kosanović, čovek koji je podjednako bio važan šraf u plasmanima Crvene zvezde u Evropu. Njima će se priključiti analitičar Nemanja Milinčić.

Problem bi mogla da ima Crvena zvezda, pošto bi put Arabije, kako nezvanično saznaje HotSport, mogao da krene i aktuelni trener golmana crveno-belih Dušan Gašić. Postoji nekoliko predloga ko bi mogao da zameni Gašića u ‘Ljutice Bogdana’, a to će najverovatnije biti neko iz omladinskog pogona.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter